Τον Απρίλιο η βασιλική γέννα στη Μεγάλη Βρετανία

Τον Απρίλιο η βασιλική γέννα στη Μεγάλη Βρετανία

Επιβεβαίωση από το παλάτι για τον ερχομό του τέταρτου στη σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έχουν τη χαρά να επιβεβαιώσουν ότι περιμένουν μωρό τον Απρίλιο του 2015», ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Κένσινγκτον, επιβεβαιώνοντας πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ θα φέρουν τον Απρίλιο στον κόσμο έναν ακόμη διάδοχο του βασιλικού θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η Κέιτ «εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ναυτίες», όπως και κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά «η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται σταδιακά».

Αύριο η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, έπειτα από απουσία δύο μηνών. Σύμφωνα με τα ανάκτορα, «ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα υποδεχθούν, μαζί με τη Βασίλισσα, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, Τόνι Ταν Κενγκ Γιαμ και τη σύζυγό του στο Λονδίνο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του» στη Βρετανία.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα παραστεί επίσης στην τελετή απονομής των βραβείων της καλύτερης φωτογραφίας ζώων του 2014, στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Κορίτσι ή αγόρι, το δεύτερο παιδί του ζευγαριού θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ακριβώς μετά τον αδελφό του, τον μικρό Γεώργιο ο οποίος θα συμπληρώσει 15 μήνες ζωής την Τετάρτη.