tradeNOW: Η ελληνική startup στις 200 καλύτερες του κόσμου

tradeNOW: Η ελληνική startup στις 200 καλύτερες του κόσμου

Αποκλειστικά στο Fortune που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Σε μια εποχή που το κρίσιμο ζητούμενο για την αγορά είναι η ρευστότητα, η ανταλλαγή χωρίς νομισματικούς περιορισμούς συνιστά μια απάντηση στις χαμηλές οικονομικές επιδόσεις των επιχειρήσεων και των ιδιωτών. Με το σύνθημα «Aντάλλαξε – κέρδισε», η tradeNOW δημιούργησε την πρώτη αυτοματοποιημένη «barter πλατφόρμα», στην οποία κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι παραδοσιακοί -αλλά ξεχασμένοι- κανόνες της άμεσης προσφοράς και ζήτησης. Κι όπως λέει αποκλειστικά στο Fortune ο γενικός διευθυντής της tradeNOW Γιάννης Δεληγιάννης, «δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείς να ανταλλάξεις· μόνο η φαντασία σου».

Διαβάστε ακόμη: Οι 100 εταιρείες–πρωταθλητές της Ελλάδας

Η ιδέα, που ξεκίνησε από ένα «τζάκι» και εξελίχθηκε σε μια καινοτόμο startup, παρουσιάστηκε στις 6 και 7 Νοεμβρίου στο Webit Congress της Κωνσταντινούπολης, ως μία από τις 200 καλύτερες startups του κόσμου, ενώ τον Φεβρουάριο θα ταξιδέψει στην Silicon Valley.

Δείτε περισσότερα για την tradeNOW, τις ελληνικές startups και τις τάσεις στην αγορά των νεοφυών επιχειρήσεων αποκλειστικά στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2013.

*Συνέντευξη στον Βασίλη Σαμούρκα

 

 

Διαβάστε επίσης: Οι 20 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές εταιρείες