ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους εγκλωβισμένους από τα χιόνια

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις στους εγκλωβισμένους από τα χιόνια
Συρμός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταφθτάνει στον Ασπρόπυργο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων νέας σιδηροδρομικής σύνδεσης του Θριάσιου Πεδίου με το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013. Εγκαινιάστηκε η σιδηροδρομική σύνδεση του Θριάσιου Πεδίου με το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη, του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη και του αναπληρωτή υπουργού Σταύρου Καλογιάννη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει, με ανακοίνωσή της, τους επιβάτες, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56, 57 και 885 στις 24 Ιανουαρίου 2022, ότι από σήμερα ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τη λήψη της έκτακτης οικονομικής στήριξης.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους μέσω της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://claims.trainose.gr/ από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Παρακαλούνται επίσης οι δικαιούχοι μετά την υποβολή της αίτησής τους να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τυχόν νεότερη ενημέρωση.