Τριπλέτα smartwatches από τη Samsung

Τριπλέτα smartwatches από τη Samsung
Photo:

Τρία νέα μοντέλα παρουσίασε η εταιρεία στους επισκέπτες του Mobile World Congress. 

Με τρία νέα προϊόντα στην κατηγορία smartwatches, υποδέχτηκε η Samsung τους επισκέπτες του Mobile World Congress. Πρόκειται για τα Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit. Τα δύο πρώτα έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους και αποτελούν την εξέλιξη του πρώτου Gear.

Το Neo είναι η περιορισμένη έκδοση του Gear 2, δεδομένου ότι δεν ενσωματώνει κάμερα, γεγονός όμως που το κάνει και ελαφρύτερο. Παρά το γεγονός ότι η Samsung δεν ανακοίνωσε τιμές, το Neo αναμένεται να είναι αρκετά οικονομικότερο του Gear 2. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα δύο προϊόντα χρησιμοποιούν τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1 GHz, 4 GB ενσωματωμένης μνήμης και οθόνη 1,63 ίντσες τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 320 x 320 pixels.

Βίντεο: Κάνε τη τύχη σου…με το Galaxy Gear

Το Gear Fit είναι το ελαφρύτερο από τα τρία με βάρος μόλις 27 γραμμάρια και χρησιμοποιεί οθόνη Super AMOLED διάστασης 1,84 ίντσες και ανάλυσης 432 x 128 pixels. Και τα τρία smart watches, όπως επίσης και το νέο Galaxy S5 ενσωματώνουν μετρητή καρδιακών παλμών, ο οποίος βασίζεται σε ένα οπτικό αισθητήρα και σύμφωνα με την εταιρεία ολοκληρώνει μια μέτρηση σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί.

Πηγή: digi1.gr