Tρεις εναλλακτικές συσκευές που μπορούν να αγοράσουν οι fans του Galaxy Note 7

Tρεις εναλλακτικές συσκευές που μπορούν να αγοράσουν οι fans του Galaxy Note 7
South Korean models show Samsung Electronics' Galaxy Note7 during a showcase to mark its domestic launch in Seoul on August 11, 2016. The Note7 will be available starting August 19, with a price of 988,900 won (897 USD) in South Korea. / AFP / JUNG YEON-JE (Photo credit should read JUNG YEON-JE/AFP/Getty Images)

Εσείς ποιο προτιμάτε;

Η Samsung ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα σταματήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 μετά τα περιστατικά υπερθέρμανσης της μπαταρίας, ζητώντας από όσους διαθέτουν τη συγκεκριμένη συσκευή να τις επιστρέψουν πίσω στην εταιρεία.

Τί πρέπει να κάνετε εάν ήρθε η ώρα που πρέπει να αντικαταστήσετε το Note 7 με μια άλλη συσκευή; Το περιοδικό Time κυκλοφόρησε ένα άρθρο με ορισμένες εναλλακτικές λύσεις που ταιριάζουν εν μέρει με το προβληματικό τηλέφωνο της Samsung.

Για όσους δεν έχουν πρόβλημα με τη μετάβαση σε διαφορετική πλατφόρμα λογισμικού, το iPhone 7 Plus της Apple αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή: Είναι ανθεκτικό στο νερό, μεγάλη διάρκεια ζωής στην μπαταρία, υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή και περίπου ίδιο μέγεθος με το Note 7.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι, οι οποίοι δεν θέλουν να αποχωρηστούν το Android και για αυτούς υπάρχουν οι εξής επιλογές:

Samsung Galaxy S7/S7 Edge

Είναι ελαφρώς μικρότερα σε μέγεθος σε σχέση με το Note 7 και διαθέτουν 12 megapixel χαμηλό φωτισμό της κάμερας και εντυπωσιακή ανάλυση οθόνης. Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους εδώ.

OnePlus 3

To ΟnePlus είναι ένα από τα αγαπημένα κινητά τηλέφωνα της αγοράς για την τρέχουσα χρονιά, για τρεις βασικούς λόγους: είναι εύχρηστο, καλοφτιαγμένο και οικονομικό. Ακόμη, το λογισμικό του θεωρείται σχετικά πολύ γρήγορο, ενώ το μέγεθός του είναι παρόμοιο με αυτό του Note 7.

Moto Z Droid/Moto Z Force Droid

Το καλύτερο χαρακτηριστικό των νέων κινητών της Motorola είναι ότι μπορούν να λειτουργούν με ειδικά εξαρτήματα, τα λεγόμενα Moto Mods. Τα εξαρτήματα μπορούν να μετατρέψουν το Motor Z σε φορητό προβολέα, καθώς και να ενισχύσουν τη διάρκεια της μπαταρίας. Από την άλλη, το Moto Z Droid είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, ενώ το Moto Ζ Force προσφέρει μεγαλύτερη μπαταρία και μια υψηλότερη ανάλυσης κάμερα.