Τζιλ Μπάιντεν: Το πρώτο μήνυμα ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Τζιλ Μπάιντεν: Το πρώτο μήνυμα ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ
US President-elect Joe Biden and incoming US First Lady Jill Biden arrive for the inauguration of Biden as the 46th US President on January 20, 2021, at the US Capitol in Washington, DC. (Photo by Andrew CABALLERO-REYNOLDS / AFP) Photo: AFP
Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του συζύγου της, Τζο Μπάιντεν ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο Twitter.

Η Τζιλ Μπάιντεν ανέβασε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, που απαθανατίζει την στιγμή που φτάνει με τον Τζο Μπάιντεν στην πόρτα του Λευκού Οίκου, χαιρετώντας τις κάμερες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος της δίνει μία αγκαλιά στο τέλος, με την Τζιλ Μπάιντεν να γράφει στο πρώτο της tweet στον λογαριασμό FLOTUS: «Σας ευχαριστώ για την πίστη σας σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από όλους μας: Στο ότι θα χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο, επειδή σκοπεύουμε να το κάνουμε μαζί».

Με ένα δεύτερο βίντεο, η Τζιλ Μπάιντεν γιορτάζει τη νέα αρχή.

«Κάθε τέσσερα χρόνια, γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας διακυβέρνησης. Είναι η αρχή ενός φωτεινού νέου κεφαλαίου. Η ώρα να ενωθούμε όλοι μαζί. Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι εργάστηκαν για να δημιουργήσουν την εκπληκτική αυτή ημέρα -πόσο μάλλον μέσα σε μια μοναδικά δύσκολη χρονιά».