Uber: Δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε στην Ελλάδα

Uber: Δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε στην Ελλάδα

«Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα αναγνωρίσει την ανάγκη για κανόνες που ωφελούν τους πολίτες και συνολικά την ελληνική οικονομία», τόνισε ο Μανώλης Μανασσάκης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Uber Hellas κ. Μανώλης Μανασσάκης συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1/11/2017 με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη. Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου.

Μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό, ο Γενικός Διευθυντής της Uber Hellas προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την ευκαιρία που είχαμε να επαναλάβουμε τη σταθερή δέσμευσή μας να συνεισφέρουμε στη χώρα, καθώς και τη δυνατότητα να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν στο μέλλον των μετακινήσεων στην Ελλάδα.

Οι τρόποι σύγχρονης μετακίνησης στις πόλεις, σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζουν. Ελπίζουμε ότι η Κυβέρνηση θα αναγνωρίσει την ανάγκη για κανόνες που ωφελούν τους πολίτες, τις πόλεις και συνολικά την ελληνική οικονομία.

Οι σύγχρονες τεχνολογίες, όπως αυτή της Uber, δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης για τους Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν αξιόπιστη και ασφαλή μετακίνηση».