Velti: Πτώση 66% της αξίας της μετοχής της σε μία ήμερα!

Velti: Πτώση 66% της αξίας της μετοχής της σε μία ήμερα!

Τα 2/3 της χρηματιστηριακής αξίας της έχασε σε λίγες ώρες η εταιρεία mobile marketing μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Οι μέτοχοι της Velti δεν φαίνεται να συμμερίστηκαν την άποψη του Αλέξανδρου Μούκα, ιδρυτή και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας ότι η αρνητική πορεία του τελευταίου έτους είναι αναστρέψιμη.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με την πτώση των πωλήσεων και την κατακόρυφη αύξηση των ζημιών οδήγησε τους μετόχους από το πρώτο λεπτό της συνεδρίασης στον Nasdaq σε μαζικές ρευστοποιήσεις. Η μετοχή ξεκίνησε με πτώση 40% στα 60 σεντς για να ολοκληρώσει την συνεδρίαση μόλις ένα σέντς πάνω από τα χαμηλότερα της ημέρας, στα 34 σεντς καταγράφοντας πτώση 65,9%.

Η κατάσταση για την εταιρεία που ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της στο Μαρούσι γίνεται ακόμη δυσχερέστερη, καθώς ένα εξειδικευμένο σε χρηματιστηριακές υποθέσεις δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης προσπαθεί να συσπειρώσει τους μετόχους που είδαν την επένδυση τους να εξαϋλώνεται. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι πρόκειται να ξεκινήσει έρευνα για τους ιδιαίτερα αυξημένους όγκους συναλλαγών το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι επενδυτές ή στελέχη της εταιρείας που είχαν εσωτερική πληροφόρηση προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις σε τιμές αρκετά υψηλότερες από την σημερινή.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης όπου κατέρρευσε η μετοχή, άλλαξαν χέρια 30,4 εκατ. μετοχές όταν ο μέσος όρος ημερήσιων συναλλαγών των τελευταίων τριών μηνών βρίσκεται μόλις στα 1,21 εκατ. μετοχές.

Διαβάστε ακόμη: Λονδίνο: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Ελλάδα!