Βέβαιος ο Γ. Σακελλαρίδης πως «την Κυριακή η Αθήνα αλλάζει εποχή»

Βέβαιος ο Γ. Σακελλαρίδης πως «την Κυριακή η Αθήνα αλλάζει εποχή»

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών με τις απολυμένες καθαρίστριες που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους βρέθηκε ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας.

«Κάναμε έναν όμορφο αγώνα. Βρεθήκαμε σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Μιλήσαμε με τους πολίτες, ανταλλάξαμε προβληματισμούς και προτάσεις. Ολοκληρώνουμε την προεκλογική περίοδο, όχι με μια τυπική συγκέντρωση, αλλά με μια γιορτή», δήλωσε απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας της «Ανοιχτής Πόλης». «Ελάτε μαζί μας, τώρα είναι στο χέρι μας ν’ αλλάξουμε την πόλη. Νίκη για την Αθήνα τώρα. Την Κυριακή η Αθήνα αλλάζει εποχή», επισήμανε ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο υποψήφιος και τα μέλη του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» συναντήθηκαν νωρίτερα με τις απολυμένες καθαρίστριες που παραμένουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας την επαναπρόσληψή τους, εκφράζοντας τη συμπαράσταση στον αγώνα τους.

Μετά τη συνάντηση με τις απολυμένες καθαρίστριες ο κ. Σακελλαρίδης και τα μέλη του συνδυασμού του πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Συντάγματος μέσω της Ερμού και των δρόμων του εμπορικού τριγώνου, προς τα Προπύλαια, όπου διοργανώνεται συναυλία με τον Στάθη Δρογώση, τους Mode Plagal και τη Μελίνα Κανά.

Το πρωί ο κ. Σακελλαρίδης περιόδευσε στα Πατήσια, χτες στην Κυψέλη, την Τετάρτη στο Πολύγωνο και το Γκύζη, ενώ την Τρίτη στους Αμπελόκηπους συζητώντας με κατοίκους και εργαζομένους για τις συνθήκες ζωής στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως η ΠΝΟΙΚΑ, η παράταξη που στηρίζουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι, μετά από συνάντηση της Ιωάννας Κοντούλη και του κ. Σακελλαρίδη εξέφρασε τη στήριξή της στο πρόσωπο του κ. Σακελλαρίδη για το β’ γύρο των δημοτικών εκλογών του δήμου Αθηναίων.

Επίσης, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» με ανακοίνωσή του τάσσεται με τον Γ. Σακελλαρίδη και τη Ρ. Δούρου, καθώς, όπως τονίζει, «αποτελεί χρέος του απέναντι στην οικοδόμηση ενός ανθρωποφάγου μαύρου μπλοκ».

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρωταγωνιστές της κάλπης μιλούν αποκλειστικά στο FortuneGreece

Σακελλαρίδης: «Είναι αστείο να μας καταλογίζουν άνοιγμα σε νεοναζί»