Βίντεο: Διαθέσιμα τα νέα μοντέλα της Samsung στην Ελλάδα

Βίντεο: Διαθέσιμα τα νέα μοντέλα της Samsung στην Ελλάδα

Τα νέα της έξυπνα κινητά Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge παρουσίασε η Samsung.

Τα νέα της smartphones Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge παρουσίασε η Samsung σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γλυφάδα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας. Τα νέα κινητά τηλέφωνα θα είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Παρασκευή 17 Απριλίου και θα συνδυάζουν τόσο την κομψότητα όσο και τα άρτια χαρακτηριστικά.Τα S6 και S6 Edge είναι κατασκευασμένα από γυαλί και μέταλλο για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ενώ είναι εξοπλισμένα με εντυπωσιακή οθόνη 5,1 ιντσών ανάλυσης 1440x2560pixels (577 pixels per inch). Ενσωματωμένες στα δύο νέα μοντέλα είναι οι κάμερες υψηλής ανάλυσης 16Mpixels και 5Mpixels (κύρια και εμπρόσθια αντίστοιχα), ενώ ο χρόνος ενεργοποίησης της λειτουργίας τους είναι μόλις 0,7 δευτερόλεπτα.Το λειτουργικό σύστημα που έχει επιλεγεί για τα νέα Galaxy είναι το Android 5.0 Lollipop της Google, που προσδίδει ελευθερία κινήσεων με πληθώρα νέων λειτουργιών και ρυθμίσεων.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα και χρηστικά χαρακτηριστικά των νέων «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων της Samsung είναι ότι με μόλις 10 λεπτά φόρτισης οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα αυτονομίας έως και 4 ολόκληρες ώρες.

Μερικά ακόμα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι ο επεξεργαστής 14nm με πλατφόρμα 64-bit, το νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και η μνήμη UFS 2.0 που προσφέρουν υψηλή απόδοση και αναβαθμισμένη ταχύτητα, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.