Βίντεο: O Ζούκερμπεργκ «μπουγελώνεται» για καλό σκοπό

Βίντεο: O Ζούκερμπεργκ «μπουγελώνεται» για καλό σκοπό

Στόχος του ιδρυτή του Facebook να λειτουργήσει το «μπουγέλωμα» ως αλυσίδα για τη συγκέντρωση τουλάχιστον 100 δολαρίων για την καταπολέμηση της νόσου ALS.

Η τελευταία μόδα που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται στο Facebook τις τελευταίες μέρες είναι να ρίχνεις στον εαυτό σου έναν κουβά με παγωμένο νερό και στη συνέχεια να προκαλείς κάποιον άλλον να κάνει το ίδιο σε 24 ώρες.

Το «παράδειγμα» έδωσε και ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, βάζοντας μάλιστα και έναν σημαντικό στόχο: να λειτουργήσει το «μπουγέλωμα» ως αλυσίδα για τη συγκέντρωση τουλάχιστον 100 δολαρίων για την καταπολέμηση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση).

Το ποσό είναι συμβολικό και ο στόχος ήταν περισσότερο να ενδιαφερθεί η κοινή γνώμη για τη νόσο. Ο ιδρυτής του Facebook έριξε έναν κουβά παγωμένο νερό, αποδεχόμενος την πρόκληση του κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Ζούκερμπεργκ προκάλεσε τον Μπιλ Γκέιτς να «μπουγελωθεί», όπως και την υφιστάμενή του στο Facebook Σέριλ Σάντμπεργκ, αλλά και τον επικεφαλής του Netflix, Ριντ Χέιστινγκς.

Το βίντεο του Ζούκερμπεργκ έχει ημερομηνία 13 Αυγούστου, επομένως η διορία του ενός 24ώρου έχει περάσει.

Μένει να διαπιστωθεί αν θα «ανέβει» στο διαδίκτυο το βίντεο του Γκέιτς ή των άλλων δύο προσώπων που προ(σ)κάλεσε.

Διαβάστε ακόμη: 

Γιατί το Facebook μπορεί να σας παχαίνει

Κατά 2 δισ. πλουσιότερος εν μία νυκτί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ