Βίντεο: Όταν ο Κέβιν Σπέισι τηλεφώνησε στην Χίλαρι Κλίντον

Βίντεο: Όταν ο Κέβιν Σπέισι τηλεφώνησε στην Χίλαρι Κλίντον

Δείτε τι ετοίμασε για τα γενέθλια του Μπιλ Κλίντον η σύζυγος του. 

Ένα πρωτότυπο βίντεο ετοίμασε το Ίδρυμα Κλίντον με την συνδρομή της Χίλαρι Κλίντον για τα γενέθλια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Στο βίντεο συμμετέχει και ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι υποδυόμενος τον γνωστό από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «House of Cards», Φρανκ Άντεργουντ.

Ο Άντεργουντ τηλεφωνεί από το Οβάλ Γραφείο στην Χίλαρι Κλίντον προσποιούμενος ότι είναι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον , ώστε να «ψαρέψει» τι δώρο θα κάνει στον Μπιλ για τα 68α γενέθλιά του στις 19 Αυγούστου.

«Αυτή είναι μία πολύ προσωπική απόφαση, την οποία θα λάβω όταν είμαι έτοιμη» απαντά η Χίλαρι Κλίντον στο ερώτημα τι δώρο σκέφτεται να του κάνει -απάντηση κάθε άλλο παρά τυχαία, καθώς τη συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιεί κάθε φορά που την ρωτούν οι δημοσιογράφοι εάν σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ στις κάλπες του 2016.

Ο Φράνκ προτείνει ως δώρο έναν ελέφαντα.

Και αυτό όχι τυχαία, καθώς η Χίλαρι και η κόρη της Τσέλσι έχουν καλέσει σε ενίσχυση των προσπαθειών για να σταματήσει το παράνομο κυνήγι ελεφάντων.

Μετά η συζήτηση έρχεται σε ονόματα για το μωρό της Τσέλσι, με τον «Μπιλ» να προτείνει στην Χίλαρι τον όνομα Φρανκ -αναφορά στον πρωταγωνιστή της σειράς που υποδύεται, τον Δημοκρατικό της Νότια Καρολίνα Φρανκ Άντεργουντ- εάν είναι αγόρι, και Κλερ (της συζύγου του που υποδύεται η Ρόμπιν Ράιτ) εάν είναι κορίτσι.

Η Χίλαρι απαντά πως θα διάλεγε το όνομα Κέβιν εάν είναι αγόρι, και καλεί τον Κέβιν Σπέισι να υπογράψει τη γενέθλια κάρτα για τον Μπιλ Κλίντον.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: 

Παιχνίδια κατασκόπων: Και η Χίλαρι έπεσε «θύμα» υποκλοπής

Ο Μπιλ Κλίντον μιλά για την ηγεσία