Βίντεο: Πέντε πράγματα που δεν ξέρατε πως μπορείτε να κάνετε με το iPad

Βίντεο: Πέντε πράγματα που δεν ξέρατε πως μπορείτε να κάνετε με το iPad

Η Apple ανανεώνει το ενδιαφέρον των χρηστών του iPad συστήνοντας μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες εφαρμογές του App Store.

Όπως αναμενόταν, η τελευταία οικονομική έκθεση της Apple έδειξε πως, παρά τα εντυπωσιακά της συνολικά αποτελέσματα, οι πωλήσεις των iPads συνεχίζουν να υποχωρούν για έκτο συνεχόμενο τρίμηνο.

Αυτό δεν σημαίνει πως η Apple έπαψε να ενδιαφέρεται για την πορεία των tablet της. Σε μια προσπάθεια να ξαναφέρει τo iPad στο προσκήνιο των καταναλωτών αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται διάφοροι τρόποι που δεν είχατε φανταστεί πως το tablet της Apple μπορεί να σας βοηθήσει.

Το πρόβλημα με τις πωλήσεις των iPads, όπως επισημαίνει ο Chris Matyszczyk του CNET,  βρίσκεται στο γεγονός πως οι κάτοχοί του γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητές του και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να φανεί χρήσιμο στην καθημερινότητά τους. Έτσι, νιώθοντας άνετα μαζί του, δεν θεωρούν ιδιαίτερα χρήσιμο να αποκτήσουν κάποιο καινούριο μοντέλο.

Το βίντεο με τίτλο Everything changes with iPad, όμως, έχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Να προτείνει στους χρήστες των iPads κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες εφαρμογές που έχουν ανέβει στο Apple App Store.

Έτσι η Apple σας προτείνει  εφαρμογές που θα αλλάξουν τον τρόπο που μαγειρεύετε, μελετάτε ή μαθαίνετε νέα πράγματα, τον τρόπο που ταξιδεύετε, διακοσμείτε τον χώρο σας ή διοικείτε μια μικρή επιχείρηση.

Και αν σας γοήτευσε κάποια από αυτές (ή, ίσως, μια άλλη από τις περισσότερες από 500.000 εφαρμογές του App Store) και θεωρείται πως χρειάζεστε κάποια καλύτερη οθόνη ή έναν πιο δυνατό επεξεργαστή για απολαύσετε καλύτερα τις δυνατότητές της, τόσο καλύτερα για τις πωλήσεις της Apple.