Βολές συνεργατών Σαμαρά προς Μαρινάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς»

Βολές συνεργατών Σαμαρά προς Μαρινάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς»
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλάει κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023. Στο αεροδρόμιο Καλαμάτας παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κυβερνητικών παραγόντων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε η τελετή υπογραφής για το οδικό έργο ΣΔΙΤ στον άξονα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, που αναλαμβάνει το σχήμα ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Ι-ΝΤΡΑΚΑΤ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Βγήκαν μαχαίρια» στη ΝΔ μεταξύ συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν τα εξής:

«Σήμερα, ημέρα έναρξης των υποχρεωτικών “φροντιστηρίων” του κ.Σκέρτσου στους βουλευτές της ΝΔ για τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να “επιτεθεί” στον κ. Αντώνη Σαμαρά επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία τον…Δεκέμβριο του 2015, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ κι επί μεταβατικής προεδρίας τής ΝΔ, για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!! Δεν αντιλαμβανόμαστε το “μάθημα” που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ. Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ.

Επί της ουσίας: πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα; Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά, στη μητέρα και στον πατέρα; Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε, ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την “αποχή”. Κι ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σεβάστηκε απολύτως το “ζήτημα συνείδησης” που του έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εκλογή τού Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γι αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: