«Βόμβα» στην Formula 1: Ο Χάμιλτον αφήνει την Mercedes για την Ferrari, λένε οι Βρετανοί

«Βόμβα» στην Formula 1: Ο Χάμιλτον αφήνει την Mercedes για την Ferrari, λένε οι Βρετανοί
epa07756646 British Formula One driver Lewis Hamilton of Mercedes after he won the Hungarian Formula One Grand Prix at the Hungaroring circuit, in Mogyorod, Hungary, 04 August 2019. EPA/Tibor Illyes HUNGARY OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η προοπτική του Χάμιλτον να ενταχθεί στη Ferrari αποτέλεσε αντικείμενο έντονων εικασιών τα τελευταία χρόνια.

Η μεγαλύτερη είδηση για μετακινήση οδηγού στην Formula 1 εδώ και χρόνια φαίνεται πως είναι στα σκαριά, με το Sky Sports και το BBC Sport να αναφέρουν την Πέμπτη πως ο Λιούις Χάμιλτον θα αφήσει την Mercedes και θα «μετακομίσει» στην Ferrari για τη σεζόν του 2025.

Και τα δύο βρετανικά media ανέφεραν πως η επίσημη επιβεβαίωση θα μπορούσε να γίνει ακόμα και μέσα στην Πέμπτη.

Το CNBC δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει ανεξάρτητα τις αναφορές. Η Mercedes αρνήθηκε να σχολιάσει ενώ  εκπρόσωπος της Ferrari δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει.

Μια μετακίνηση στη Ferrari, μια από τις πιο εμβληματικές ομάδες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα έφερνε το τέλος μιας εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας.

Ο Χάμιλτον υπέγραψε για πρώτη φορά με την Mercedes το 2013 και συνέχισε να κερδίζει τους έξι από τους επτά παγκόσμιους τίτλους του με την ομάδα μεταξύ 2014 και 2020.

Η προοπτική του Χάμιλτον να ενταχθεί στη Ferrari αποτέλεσε αντικείμενο έντονων εικασιών τα τελευταία χρόνια, αν και ο Χάμιλτον έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι σκοπεύει να παραμείνει στη Mercedes για το υπόλοιπο της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: cnbc.com