Βροχές και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες σήμερα 28 Nοεμβρίου

Βροχές και καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες σήμερα 28 Nοεμβρίου
Μαύρος ουρανός λίγο πριν ξεσπάσει ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι στο Μαρούσι, Αθήνα, Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020. Η ΕΜΥ έχει εκδώσει για σήμερα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΡΝΗΛΑΚΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να ενταθούν εκ νέου από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται από τα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας έως τις βραδινές ώρες. Στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Ο βροχερός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ενώ με την παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.