Welcome Pickups: Nέα χρηματοδότηση 1,65 εκατ. για τη startup που αλλάζει τα ταξίδια μας

Welcome Pickups: Nέα χρηματοδότηση 1,65 εκατ. για τη startup που αλλάζει τα ταξίδια μας

Επένδυση για ραγδαία ανάπτυξη μέσα στους επόμενους μήνες - Ποιοι συμμετέχουν στον νέο γύρο χρηματοδότησης. 

Η Welcome Pickups, μια επιχείρηση καινοτομίας στον τομέα του τουρισμού με έδρα την Αθήνα, η οποία εστιάζει τις υπηρεσίες της στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας, ανακοίνωσε αυτό το μήνα επένδυση 1.65 εκατομμυρίων ευρώ από τους VentureFriends, Openfund και Melih Odemis.

Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό την επέκταση της προσφοράς υπηρεσιών, την ενίσχυση της κεντρικής ομάδας και την αύξηση του δικτύου προορισμών της Welcome. Έχοντας ιδρυθεί το 2015 στην Αθήνα, η Welcome ξεπερνάει τις συνηθισμένες υπηρεσίες μεταφορών, ως η πρώτη εταιρεία που προσφέρει μια συνολική ταξιδιωτική εμπειρία. Από τη στιγμή της άφιξης ενός ταξιδιώτη σε ένα νέο προορισμό μέχρι την επιστροφή του, η Welcome αναλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες (μεταφορές, ταξιδιωτικά προϊόντα, προτάσεις ενασχόλησης, πληροφορίες) με τον πιο διαπροσωπικό, φιλικό και εύκολο και τρόπο

«Στην VentureFriends, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε την Welcome να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους της και να καθιερωθεί παγκοσμίως. Σε διάρκεια μόλις 2 ετών, η ταλαντούχα ομάδα έφερε ραγδαία ανάπτυξη και κατάφερε να επεκταθεί σε 5 χώρες και 11 προορισμούς, με την πλειοψηφία μάλιστα των εσόδων να προέρχονται εκτός Ελλάδος. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Welcome θα αντιμετωπίσει με επιτυχία την επόμενη πρόκληση να λειτουργήσει σε 40 προορισμούς μέχρι το τέλος του 2018, δημιουργώντας ένα ισχυρό παγκόσμιο ταξιδιωτικό όνομα» δήλωσε ο Απόστολος Αποστολάκης, Εταίρος και Συνιδρυτής του VentureFriends Fund.

«Το ξεχωριστό μοντέλο της Welcome έχει δημιουργήσει μια νέα ταξιδιωτική κατηγορία που καλύπτει όλες τις ανάγκες εντός προορισμού, εκτός από αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε οι πρώτοι σε παγκόσμιο επίπεδο που προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία και που λάβαμε μια τόσο θετική ανταπόκριση από εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες. Πιστεύουμε ότι αυτή η χρηματοδότηση θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξή μας και την κάλυψη επιπλέον προορισμών»  ανέφερε ο Αλέξανδρος Τρίμης, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Welcome.

Η Welcome, πέρα από τα προϊόντα που επικεντρώνονται στον ταξιδιώτη, προσφέρει εργαλεία παραγωγικότητας για ξενοδόχους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων BnB. Το Welcome for Hotels βοηθά τα ξενοδοχεία με την ελαχιστοποίηση του φόρτου εργασίας, απλοποίηση διαδικασιών, και καλύτερη κατανόηση του πελατολογίου. Το Welcome for BnBs γεφυρώνει το ακανθώδες κομμάτι στην επικοινωνία μεταξύ οικοδεσποτών και ταξιδιωτών – συντονίζοντας την άφιξη και το check-in.

Η Welcome σχεδιάζει να καλύψει 6 νέους προορισμούς σε 4 χώρες μέχρι το τέλος του 2017 και να εξυπηρετήσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ταξιδιώτες το 2018.