Winter’s Tale: Μια νέα ταινία που έρχεται για να μας συγκινήσει

Winter’s Tale: Μια νέα ταινία που έρχεται για να μας συγκινήσει

Είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, ώστε αυτό να τον κάνει αθάνατο;

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης που διαρκεί έναν αιώνα -από το 1916 μέχρι σήμερα- ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Akiva Goldsman. Ο ταλαντούχος Aμερικανός δημιουργός που έγινε γνωστός μέσα από την ταινία του A beautiful Mind -για την οποία κέρδισε και το χρυσό αγαλματίδιο- κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο μέσα από την ρομαντική περιπέτεια Winter’s Tale (Μια χειμωνιάτικη ιστορία).

Πρόκειται για ένα παραμύθι βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα του Mark Helprin το οποίο διαδραματίζεται με φόντο τη Νέα Υόρκη, όχι όμως όπως την ξέρουμε, αλλά σε μια φανταστική της εκδοχή. Η ιστορία μιλά για θαύματα, ανεκπλήρωτους έρωτες αλλά και την αιώνια σύγκρουση μεταξύ του καλού και του κακού.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, William Hurt, Jennifer Connelly και Eva Marie Saint.

Το Winter’s Tale πρόκειται να βγει στις αίθουσες την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και είναι μια ιδανική πρόταση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για ερωτευμένους και όχι μόνο.

Πηγή: instyle.gr