Workforce talks: Τι πραγματικά έχει αλλάξει στην ελληνική αγορά εργασίας

Workforce talks: Τι πραγματικά έχει αλλάξει στην ελληνική αγορά εργασίας
Διαθέσιμο το επόμενο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks» με τη Λήδα Σγουράκη, που εστιάζει στη μεγάλη έρευνα HR Trends 2023 - Δείτε τα highlights της συζήτησης.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και η Λήδα Σγουράκη, Director, Professionals, Randstad Ελλάδας, παρουσιάζουν το όγδοο κατά σειρά επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work’ με τίτλο «Τάσεις και προκλήσεις: προσεγγίζοντας την ελληνική αγορά εργασίας» και αναλύουν τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας HR Trends για το 2023.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τίθενται οι αλλαγές στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, με κυριότερες από αυτές την ενσωμάτωση νέων μοντέλων εργασίας, τη μεταβολή των προτεραιοτήτων των εργαζομένων και την αναβάθμιση των εννοιών του περιβάλλοντος εργασίας και της σχέσης μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ, ταυτόχρονα, παρουσιάζεται ο τρόπος που προσεγγίζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι την εργασία τους.

Η Λήδα Σγουράκη υπογραμμίζει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση στη σύγχρονη αγορά εργασίας είναι η διασφάλιση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, σε μια εποχή που η ενεργειακή κρίση καλπάζει σε πρωτόγνωρα ύψη. Μάλιστα, οι εταιρείες υιοθετούν λύσεις και πρακτικές για τη θωράκιση των εργαζομένων απέναντι στη ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής.

Δείτε τα highlights της συζήτησης:

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:
LinkedIn: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas

Instagram: Randstad Hellas

Youtube: Randstad Hellas