Workforce talks: Το μέλλον της εργασίας στις τάσεις HR και τους μισθούς

Workforce talks: Το μέλλον της εργασίας στις τάσεις HR και τους μισθούς
Διαθέσιμο το επόμενο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks» με τη Λήδα Σγουράκη

Μέσα από μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και η Λήδα Σγουράκη, Director, Professional Talent Solutions, Randstad Ελλάδας, αναλύουν τα κύρια ευρήματα της έρευνας HR Trends για το 2024, στο δέκατο πέμπτο επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work’, με τίτλο «Το μέλλον της εργασίας στις τάσεις HR και τους μισθούς».

Στον πυρήνα της συζήτησης βρίσκονται οι τάσεις και προκλήσεις στην αγορά εργασίας, οι προσδοκίες των εργαζομένων, το επίπεδο προσλήψεων στην Ελλάδα αλλά και οι εξελίξεις στους μισθούς και τις παροχές. Επιπλέον, αναλύονται οι στρατηγικές HR που θα διαμορφώσουν το εργασιακό τοπίο το 2024, καθώς και o ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στην απασχόληση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Η Λήδα Σγουράκη αναλύει τις προϋποθέσεις που καθιστούν έναν εργοδότη ελκυστικό, υπογραμμίζοντας ότι η σαφήνεια, η διαφάνεια, η ευθυγράμμιση με τις αξίες και τις απόψεις των εργαζομένων, καθώς και ο σεβασμός στην ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, είναι καθοριστικοί παράγοντες.

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:

LinkedIn: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas 

Instagram: Randstad Hellas

YouTube: Randstad Hellas