Χάος στην Gala Games από κακόβουλη επίθεση – Πτώση -20% στο token

Χάος στην Gala Games από κακόβουλη επίθεση – Πτώση -20% στο token
Photo: pixabay.com
H εταιρεία επιτέθηκε στον εαυτό της, προκειμένου να αποτρέψει κάποιους απατεώνες να διαφύγουν με τα χρήματα χρηστών

Χάος επικράτησε στην Gala Games αργά την Πέμπτη, καθώς σήμανε συναγερμός για χακάρισμα δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που οδήγησε το εγγενές token του δικτύου να υποχωρήσει κατά 20%.

Από τη μεριά της, η εταιρεία, που σχετίζεται με την πλατφόρμα κρυπτογράφησης play-to-earn, ισχυρίστηκε πως ουσιαστικά επιτέθηκε στον εαυτό της, προκειμένου να αποτρέψει κάποιους απατεώνες να διαφύγουν με τα χρήματα χρηστών.

H αγωνία χτύπησε κόκκινο όταν μια ενιαία διεύθυνση blockchain φάνηκε να αποκόπτει κουπόνι GALA αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Όταν οι ελεγκτές της PeckShield το επισήμαναν αυτό, το pNetwork –το οποίο παρέχει υποδομή δρομολόγησης για αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) και μάρκες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου προφανώς του GALA– φαινόταν ότι βρισκόταν πίσω από το κουπόνι.

«Παρατηρήσαμε ότι το pGALA δεν ήταν πλέον ασφαλές και συντονίσαμε την επίθεση για να αποτρέψουμε κακόβουλη επίθεση.

Όλα τα token GALA στο Ethereum είναι ΑΣΦΑΛΗ, έγραψε το pNetwork, εξηγώντας ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιου είδους «λανθασμένη διαμόρφωση της Βridge του p.Network».

Οι αποκεντρωμένες πλατφόρμες ανταλλαγής, όπως το PancakeSwap, χρησιμοποιούν pools για να επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν νομίσματα χωρίς τη χρήση μεσάζοντα. Τα πρόσφατα εκτυπωμένα tokens pGALA χρησιμοποιήθηκαν για την αποστράγγιση των pools pGALA, είπε η pNetwork.