Χατζηδάκης: Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια – Η μάχη συνεχίζεται

Χατζηδάκης: Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια – Η μάχη συνεχίζεται
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στο Υπουργείο Οικονομικών, Αθήνα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όσον αφορά στο ΦΠΑ, σημείωσε ότι η μείωση του είναι η εύκολη διέξοδος.

Βεβαίως υπάρχει ακρίβεια και βεβαίως υιοθετούμε πολιτικές, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και αποτελέσματα – η μάχη συνεχίζεται, δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας την Παρασκευή στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Όσον αφορά στο ΦΠΑ, σημείωσε ότι η μείωση του είναι η εύκολη διέξοδος – και άλλες χώρες που μείωσαν το ΦΠΑ το έχουν μετανιώσει – π.χ. η Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε εντονότερο ανταγωνισμό, περισσότερα τιμολόγια και καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές. Πήγαμε τον κατώτατο μισθό στα 830 ευρώ – σωρευτική αύξηση 28%, τόνισε ο υπουργός.

Χαρακτήρισε αστειότητες και παραφωνία αυτά που λέει η αντιπολίτευση και ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε πως η Ελλάδα έχει περάσει σε άλλη φάση, γιατί και το 2019 και το 2023, ψήφισε το κόμμα, που υπόσχεται τα λιγότερα γιατί έχει καταλάβει που μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα οι δημαγωγοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: