ΞΕΕ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT

ΞΕΕ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT
Ο νέος Κύκλος Επιτάχυνσης εστιάζει αποκλειστικά στην εξέλιξη και ανέλιξη καινοτόμων τεχνολογικών startups, που οραματίζονται και φιλοδοξούν την αλλαγή στη βιομηχανία του τουρισμού στην Ελλάδα.

Δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για το 7ο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης που διεξάγει ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator ο Επιταχυντής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Οι αιτήσεις δήλωσης συμμετοχής ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 27 Ιουνίου 2024.

Επισημαίνεται ότι ο νέος Κύκλος Επιτάχυνσης εστιάζει αποκλειστικά στην εξέλιξη και ανέλιξη καινοτόμων τεχνολογικών startups, που οραματίζονται και φιλοδοξούν την αλλαγή στη βιομηχανία του τουρισμού στην Ελλάδα. Διαρκεί 5 μήνες (Σεπτέμβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025), ενώ προσφέρεται δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση από τις συμμετέχουσες startups.

Σημειώνεται δε ότι το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, προσφέρουν τεχνολογικές λύσεις με εφαρμογές στους τομείς της ξενοδοχίας και του τουρισμού και που προωθούν τους βασικούς άξονες ανάκαμψης του παγκόσμιου τουρισμού, όπως οι λύσεις βιωσιμότητας, εξοικονόμησης ενέργειας και τροφίμων, η διαχείριση φυσικών πόρων κτλ.

Στόχος του 7ου Κύκλου Επιτάχυνσης είναι οι νεοφυείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο και δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξελίξουν τα business plans τους για την υλοποίηση των στόχων τους. Ακόμα, μέσω ενημερωτικών workshopsσυναντήσεων συμβουλευτικής καθοδήγησης και δραστηριοτήτων δικτύωσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν και να αναπτύξουν σχέσεις με επαγγελματίες του κλάδου, ενισχύοντας έτσι τις προοπτικές επιτυχίας τους στον κλάδο.

Τονίζεται εδώ ότι αφού οι υποψήφιοι έχουν διαβάσει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα στο site μας, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator

Υπογραμμίζεται ότι σκοπός του CapsuleT είναι η αναβάθμιση των ελληνικών startups που προσφέρουν καινοτομία εφαρμογών και λύσεων, με σκοπό την ανάκαμψη του τουρισμού και της φιλοξενίας στην Ελλάδα. Με όραμα τη δημιουργία ενός καινοτόμου οικοσυστήματος στον τουριστικό κλάδο, ο Επιταχυντής προσφέρει ευκαιρίες δημιουργίας και ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων με παγκόσμια προοπτική και αντίκτυπο. Αποστολή του: Η παροχή και πρόσβαση σε ενημέρωση, εκπαίδευση, ευκαιρίες προβολής και διασύνδεσης που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση και ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογικών εταιρειών με δραστηριοποίηση στη βιομηχανία του τουρισμού.

(Πηγή φώτο: CapsuleT)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: