Ξεκίνησαν οι προκαταβολές για το φουτουριστικό φορτηγό Semi της Tesla που φτάνουν τα 20.000 δολάρια (Βίντεο)

Ξεκίνησαν οι προκαταβολές για το φουτουριστικό φορτηγό Semi της Tesla που φτάνουν τα 20.000 δολάρια (Βίντεο)
epa07992827 A Tesla logo is seen in a showroom in Berlin, Germany, 13 November 2019. Tesla CEO Elon Musk announced during an event in Berlin on 12 November 2019 that Tesla is building its first European factory in Gruenheide, near Berlin in Brandenburg. In Berlin, a design and development center is to be created. EPA/FELIPE TRUEBA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

οι μεγαλύτερες παραγγελίες οχημάτων έχουν γίνει από σημαντικά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου στις ΗΠΑ, όπως η Walmart, η Pepsi, η FedEx, η UPS και η DHL.

Την εμφάνισή τους στους δρόμους των ΗΠΑ θα αρχίσουν να κάνουν εντός του 2020 τα φορτηγά Semi της Tesla. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Business Insider, η Tesla θα ξεκινήσει την κατασκευή των ηλεκτρικών οχημάτων σε περιορισμένο, ωστόσο, αριθμό.

Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο το πού θα κατασκευάζονται τα Semi, αν και σύμφωνα με πηγές, το πιο πιθανό σενάριο είναι στη Βόρεια Αμερική.

Ενδιαφέρον από επιχειρήσεις

Από τον Απρίλιο του 2018, που έγινε η παρουσίαση του Semi, οι μεγαλύτερες παραγγελίες οχημάτων έχουν γίνει από σημαντικά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου στις ΗΠΑ, όπως η Walmart, η Pepsi, η FedEx, η UPS και η DHL, μεταξύ άλλων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι παραγγελίες των Semi ξεκινούν με μία προκαταβολή ύψους 20.000 δολαρίων, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για τα μοντέλα «Founders’ Series» πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να διαθέσουν περί τα 200.000 δολάρια.