Ξεπούλησε το μπουρνούζι του Πρίγκιπα Γεώργιου μετά τη συνάντησή του με τον Ομπάμα

Ξεπούλησε το μπουρνούζι του Πρίγκιπα Γεώργιου μετά τη συνάντησή του με τον Ομπάμα

Ο μικρός Πρίγκιπας «έκλεψε» την παράσταση κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το μπουρνούζι του Πρίγκιπα Γεώργιου χαρακτηρίστηκε ως μια κατάλληλη επιλογή για τη συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα. Ωστόσο, άσχημα είναι τα νέα των οπαδών του νεαρού Πρίγκιπα: Η 39 δολαρίων ρόμπα έχει ήδη κάνει sold out στην αγορά.

Η εταιρεία «My 1st Years» που σχεδίασε το εν λόγω πολυτελές μπουρνούζι δέχεται πλέον μόνο παραγγελίες έπειτα από το τεράστιο ενδιαφέρον των καταναλωτών. «Έτοιμο για έναν Πρίγκιπα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιχείρηση ενδυμάτων στην ιστοσελίδα της.

«Eίναι απίστευτο το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Γεώργιος φόρεσε τη ρόμπα μας για να συναντήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ», σημείωσε το My 1st Years στο Instagram.

Από την πλευρά του, ο Daniel Price συνιδρυτής της βρετανικής εταιρείας ενδυμάτων σημείωσε ότι «τα προϊόντα είναι προσιτά σε όλους ετσι ώστε να μπορεί ο καθένας να ντύσει το μικρό του πρίγκιπα».

«Το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό, δεδομένου ότι ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση το 2010. Οπότε η επιλογή του Πρίγκιπα Γεώργου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», προσέθεσε o Price στην Telegraph.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι ο Πρίγκιπας Γεώργιος παρέμεινε ξύπνιος για επιπλέον 15 λεπτά, ώστε να χαιρετήσει τον Πρόεδρο Ομπάμα και την πρώτη κυρία. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν το «πρώτο» ζευγάρι να κουβεντιάζει με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, καθώς και με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, το ντύσιμο του μικρού Πρίγκιπα ήταν αυτό που «έκλεψε» την παράσταση: