Ζεν με φόντο mega yachts: Περάσαμε ένα ολόκληρο 24ώρο στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ζεν με φόντο mega yachts: Περάσαμε ένα ολόκληρο 24ώρο στη Μαρίνα Φλοίσβου
Μια υπέροχη χειμωνιάτικη απόδραση με θαλασσινό αέρα, shopping, brunch, φαγητό και cocktails στην πιο κοσμοπολίτικη μαρίνα της Ελλάδας. Δείτε το πρόγραμμα που φτιάξαμε για εσάς.

Η Μαρίνα Φλοίσβου δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε παραπάνω δημοσιότητα. Προνομιακά τοποθετημένη στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελεί, πέρα από τον No1 προορισμό για mega yachts, ένα γαστρονομικό hot spot με μια σειρά από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα, που σας προσκαλούν σε μια νέα ποιοτική εμπειρία κάθε μέρα.

Είτε αναζητάτε μια γκουρμέ γευστική εμπειρία, είτε θέλετε να απολαύσετε τον πρώτο καφέ της ημέρας ή το ηλιοβασίλεμα με θέα τη θάλασσα, η Μαρίνα Φλοίσβου προσφέρει εξαιρετικές επιλογές από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Flisvos Marina
Flisvos Marina

Επιπλέον, κάθε εποχή του χρόνου, η αύρα που εκπέμπει είναι εντελώς διαφορετική. Ειδικά το χειμώνα αποτελεί μια ζεν και αναζωογονητική εμπειρία που ξυπνάει τις αισθήσεις και γαληνεύει το μυαλό. Μια απόδραση από την καθημερινότητα που πρέπει να την βιώσεις για να την κατανοήσεις πλήρως. Εδώ το δικό μας αγαπημένο πρόγραμμα.

Για τον πρώτο καφέ της ημέρας στο Coffee Berry

Οι λάτρεις του καφέ ορκίζονται στο όνομα του Coffee Berry και το κατάστημα στη Μαρίνα Φλοίσβου δεν απογοητεύει. Με εξαιρετικές ποικιλίες καφέ και συγκεκριμένα: τρία blends, 10 διαφορετικούς μονοποικιλιακούς, και 8 επιλογές καφέ φίλτρου, είναι αδύνατον να μη βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας. Εάν δεν είστε του καφέ, υπάρχουν 18 διαφορετικές ποικιλίες τσαγιών και βοτάνων, smoothies, αλλά και φρεσκοστυμμένοι χυμοί για να σας δώσουν το κατάλληλο boost να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Επιπλέον, θα βρείτε μοναδικές και ιδιαίτερες αλμυρές επιλογές που έχει επιμεληθεί ο καταξιωμένος σεφ Μιχάλης Τζόβας.

Για απολαυστικό brunch στο Estrella

Το Estrella έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αγαπημένους γευστικούς προορισμούς, με εξειδίκευση σε όλα όσα κάνουν ένα brunch -και όχι μόνο- αξέχαστο. Το Estrella στη Μαρίνα Φλοίσβου έχει όλα αυτά και ένα ακόμα πλεονέκτημα: Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Μέσα σε έναν πολυτελή, ντυμένο από μάρμαρο χώρο με vintage λεπτομέρειες, μπορεί κανείς να απολαύσει το all day menu, από το οποίο όμως ξεχωρίζει το περίφημο μπουγατσάν -κρουασάν με γέμιση μπουγάτσας σερβιρισμένο με άχνη ζάχαρη. Εξαιρετική επιλογή για πρωινό ή brunch είναι τα scrambled eggs, σε brioche σάντουιτς με κρέμα avocado, γαλοπούλα, γραβιέρα και ντομάτα, ενώ ειδική μνεία αξίζει και το αυθεντικό New York Bagel με τριπλό μπέικον, τηγανιτό αβγό, cheddar, κρέμα φέτας, βούτυρο μαύρης τρούφας και σπιτική μαγιονέζα.

Για μεσημεριανό στα TGI Fridays

Αν ψάχνετε κάτι κλασικό και αγαπημένο το TGI Fridays είναι η τέλεια επιλογή. Η αυθεντική αμερικανική κουζίνα συναντά τη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μαρίνας Φλοίσβου και το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Με τη συνοδεία της παραδοσιακής Μαργαρίτας ή οποιασδήποτε επιλογής από το πλούσιο cocktail menu, θα απολαύσετε τα πιο γευστικά burgers, steaks και Τ-Μex πιάτα. Στην περίπτωση που δεν είστε και πολύ φαν του κρέατος, τα πιάτα ζυμαρικών είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή.

Για παγωτό στα Häagen-Dazs

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το παγωτό για να συνοδεύσει μια απογευματινή βόλτα δίπλα στη θάλασσα; Σίγουρα όχι, γι’αυτό εάν αποφασίσετε να κάνετε μια απογευματινή βόλτα στα μαγαζιά της Μαρίνας Φλοίσβου, δεν γίνεται να χάσετε την ευκαιρία και να απολαύσετε ένα super premium παγωτό Häagen-Dazs. Στην σπάνια περίπτωση που δεν είστε του παγωτού, μπορείτε να απολαύσετε φρεσκοψημένα κρουασάν ή βάφλες με πλούσια σοκολάτα γάλακτος, cookies, muffins ή να δημιουργήσετε το δικό σας milk shake με όποια γεύση επιθυμείτε.

Για βραδινό με αύρα θάλασσας στο Εστιατόριο Νήσος

Δεν νοείται βόλτα δίπλα στη θάλασσα χωρίς θαλασσινό φαγητό. Στο εστιατόριο Νήσος, εκτός του ότι θα νιώσετε λες και πραγματικά μεταφερθήκατε σε κάποιο νησί του Αιγαίου, θα βρείτε τους καλύτερους θαλασσινούς μεζέδες: χταπόδι, σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος, μαριδάκι, μύδια σαγανάκι, όστρακα, θαλασσινές μακαρονάδες και πολλά ντόπια ψάρια. Απαραίτητη είναι η συνοδεία με ούζο, τσίπουρο ή κρασί, ώστε να νιώσετε πως είστε πραγματικά σε διακοπές.

Για cocktail στο Mojito Port

Μια τόσο γευστικά «γεμάτη» μέρα δεν γίνεται να κλείσει χωρίς ένα cocktail, και ευτυχώς στη Μαρίνα Φλοίσβου δεν θα βρείτε μόνο τα καλύτερα cocktail, αλλά και τα πιο…εξωτικά.  Στο πιο κεντρικό σημείο της μαρίνας μπορείτε να απολαύσετε γνήσια cocktails της Καραϊβικής, τα οποία γίνονται και take away.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό από αυτά που σας προτείνουμε, εννοείται πως η Μαρίνα κρύβει και άλλες καλές επιλογές τις οποίες θα ανακαλύψετε στην πορεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Cruiser, ένα υπέροχο all day café bar restaurant για όλες τις ώρες της μέρας, το Boho Sea Life, το ιδανικό μέρος για ποτό μετά τη δουλειά, και φυσικά το πανέμορφο Loco Sabor με τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις που θα σας στείλουν απευθείας στη Λατινική Αμερική. Αγαπημένος προορισμός για foodies είναι και το Napolitivo με την απίθανη, αυθεντική, ναπολιτάνικη πίτσα του.

Όλη αυτή η γαστριμαργική εμπειρία φαίνεται πολλά υποσχόμενη, σωστά; Ευτυχώς είναι πολύ εύκολο να τη δοκιμάσετε και εσείς, αφού βρίσκεται σε απόσταση μόλις 6 χλμ από το κέντρο της Αθήνας, με πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης.

MARINA FLISVOU, 20-21JUL2022

Ωστόσο, η Μαρίνα Φλοίσβου δεν είναι μόνο ένας κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός, αλλά και ένα μέρος χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους! Τα παιδιά θα «κολλήσουν» στον παιδότοπο Volta Fun Town, ενώ καλό θα ήταν να αφήσετε αρκετό χρόνο για shopping καθώς θα βρείτε καταστήματα οπτικών, αθλητικών ειδών, αλλά και ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Μάθετε περισσότερα για όλα τα μαγαζιά της Μαρίνας Φλοίσβου εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: