Η Ιταλία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Barilla Hellas

Η Ιταλία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Barilla Hellas

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Barilla Hellas διακρίθηκε στη φετινή λίστα των Most Admired Companies του Fortune.

Μια θέση στο βάθρο με τις Most Admirable Companies για το 2017 του περιοδικού Fortune κατέκτησε η Barilla Hellas. Η γνωστή βιομηχανία ζυμαρικών, που εδώ και δεκαετίες έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι του Έλληνα καταναλωτή, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο CEO της Barilla Hellas, Γιώργος Σπηλιόπουλος στο fortunegreece.com, η Ιταλία δίνει σταθερά «ψήφο εμπιστοσύνης» στον ελληνικό βραχίονα, καθώς θεωρείται από τις παραγωγικότερες επιχειρήσεις που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της.  Μάλιστα η Barilla Hellas, χάρη στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα που εμφανίζει, έχει καταστεί  hub εποπτεύοντας την πορεία 19 αγορών του εξωτερικού.

Ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρεται, μεταξύ άλλων στα χαρακτηριστικά εκείνα που συνθέτουν το προφίλ ενός επιτυχημένου manager και αποκαλύπτει τα καινούρια προϊόντα της γνωστής πολυεθνικής.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: