Ανατριχιαστικά cool πουκάμισα

Ανατριχιαστικά cool πουκάμισα

Κρίστοφερ Γουόκεν και Jack & Jones κάνουν μια σειρά διαφημιστικών υψηλών προδιαγραφών - Δείτε τα βίντεο.

Της Τίνας Κουλουφάκου

Να βλέπεις τον Κρίστοφερ Γουόκεν να σε καρφώνει στα μάτια και να πέφτεις κάτω λιπόθυμος. Ο ηθοποιός, αδιαμφισβήτητη, επιτομή του κουλ πρωταγωνιστεί σε μια σειρά διαφημιστικών για την δανέζικη εταιρία ενδυμάτων Jack & Jones.

Ακούνητος, αγέλαστος (και το πιο βασικό), αμίλητος. Ο Κρίστοφερ Γουόκεν εδώ, αν και δεν χρησιμοποιεί την, παγκοσμίου φήμης, βαθιά και ιδιαίτερη φωνή του, καταφέρνει να μας κρατήσει για κάποια δευτερόλεπτα, εντελώς ακίνητους. Τόσο ακίνητους που μπορεί, για λίγο, να ξεχάσαμε να αναπνεύσουμε.

Την απορία διαδέχεται ο θαυμασμός και τον θαυμασμό το γέλιο.

Γαζώνει με την ταχύτητα της καλύτερης ράφτρας, ξυρίζει πρόβατα με μια κίνηση, τοποθετεί κουμπιά και διπλώνει πουκάμισα πιο μαγικά κι από τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Μπορεί να έχετε παρακολουθήσει πολλούς διάσημους να δανείζουν το πρόσωπό και την φήμη τους σε κάποιο προϊόν και να μην έχετε πειστεί. Ο 70χρονος όμως, τρε σικ και μυστηριώδης ράφτης Κρίστοφερ Γουόκεν  θα σας πείσει.

Η Jack & Jones έχει δημιουργήσει ήδη πέντε διαφημιστικά εκ των οποίων, η προβολή των τεσσάρων έχει μπλοκαριστεί από την ίδια την εταιρία, στις αγγλόφωνες χώρες! Όχι ότι πειράζει αυτό. Κάθε άλλο.

Εμείς εδώ, ως μη αγγλόφωνη χώρα μπορούμε να τα δούμε όλα. Και.. αυτό θα κάνουμε.

Απολαύστε παρακάτω την επιβλητική φιγούρα…