Το απόλυτο κόκκινο κραγιόν

Το απόλυτο κόκκινο κραγιόν

Τα ωραιότερα, πιο εύχρηστα, και πιο σέξι κόκκινα κραγιόν θα τα βρείτε εδώ. Φορέστε το καθημερινά και αισθανθείτε έτοιμη για όλα.

Της Τίνας Κουλουφάκου

Διαχρονικό και μάλιστα από αρχαιοτάτων χρόνων, απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και μάλιστα ένα που ταιριάζει σε όλες. Από τον καιρό των Φαραώ μέχρι τα κατακόκκινα χείλη της Ελισάβετ, το κόκκινο κραγιόν είναι περισσότερο ζήτημα statement παρά  αισθητικής. Από την Κλεοπάτρα που χρησιμοποιούσε λιωμένα κόκκινα σκαθάρια για να βάψει κόκκινα τα χείλη της, μέχρι εμένα κι εσάς που διαθέτουμε τουλάχιστον ένα κατακόκκινο κραγιόν στο ράφι, το οποίο βγαίνει όταν η περίσταση το απαιτεί… Το θέμα εδώ είναι αυτό: Η περίσταση μπορεί να είναι πάντα. Από το πρωί ως το βράδυ, κάθε μέρα.

Γιατί το θέμα δεν είναι πως σας κάνει να φαίνεστε ένα κόκκινο κραγιόν, αλλά πως σας κάνει να νιώθετε. Και νομίζω πως αυτό το περιγράφει καλύτερα το παρακάτω απόσπασμα από το ποίημα «Η Βασίλισσα» του αγαπημένου Πάμπλο Νερούδα. «Σε ονόμασα Βασίλισσα. Υπάρχουν πιο ψηλές από σένα, πιο ψηλές. Υπάρχουν πιο αγνές από σένα,  πιο αγνές. Υπάρχουν πιο ωραίες από σένα, υπάρχουν ωραιότερες. Όμως εσύ είσαι η Βασίλισσα. Όταν περπατάς στους δρόμους κανένας δε σε αναγνωρίζει. Κανείς δε βλέπει το κρυστάλλινο στέμμα σου, κανένας δεν κοιτά το χαλί από κόκκινο χρυσάφι που πατάς όπου περνάς, το χαλί που δεν υπάρχει. Κι όταν φανείς αντηχούν όλα τα ποτάμια, στο κορμί μου σείουν τον ουρανό οι καμπάνες, κι ένας ύμνος γεμίζει τον κόσμο».

Κάπως έτσι. Ένα κόκκινο φλογερό κραγιόν σε γεμίζει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Στο σπίτι, στο γραφείο, στο meeting, στο interview, στο ραντεβού… Παντού.

Παρακάτω θα βρείτε τα ωραιότερα κόκκινα κραγιόν που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε!