Είστε κάτοχος iPhone; Αυτές οι αλλαγές που φέρνει το iOS 16 σας ενδιαφέρουν

Είστε κάτοχος iPhone; Αυτές οι αλλαγές που φέρνει το iOS 16 σας ενδιαφέρουν
Apple logo displayed on a phone screen and iOS 16 logo displayed on a screen in the background are seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on June 6, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Η τελευταία ενημέρωση του λογισμικού της Apple περιλαμβάνει ανανεωμένη οθόνη κλειδώματος, επεξεργασία μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε για τα καλά το iPhone σας. Η Apple κυκλοφόρησε επίσημα την τελική έκδοση του iOS 16, η οποία βασίζεται σε πολλές από τις νέες δυνατότητες που εισήχθησαν στο iOS 15, όπως το SharePlay και το Focus.

Με το iOS 16, η Apple τερματίζει την υποστήριξη λογισμικού για τις ακόλουθες συσκευές: iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE 2016, iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Εάν έχετε iPhone 8 (2017) ή νεότερο (συμπεριλαμβανομένου του iPhone SE δεύτερης και τρίτης γενιάς), μπορείτε να κατεβάσετε και να “τρέξετε” το iOS 16, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δυνατότητα στην ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας. Ορισμένες λειτουργίες όπως το Live Text λειτουργούν μόνο με iPhone που τροφοδοτούνται από τσιπ γενιάς A12 Bionic ή νεότερα.

Στην παρακάτω λίστα θα δούμε τις κύριες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες τώρα στο iPhone σας με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Πηγή: Wired