Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν: Πόσο αξίζουν σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς φαινόμενο

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν: Πόσο αξίζουν σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς φαινόμενο
Το «Friends» παραμένει στην κορυφή των πιο επιδραστικών σειρών στην ιστορία της τηλεόρασης.

Τα «Φιλαράκια» είναι μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δύο δεκαετιών. Ενώ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε πριν ακριβώς 16 χρόνια, εξακολουθεί να είναι κλασική αξία και μάλιστα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές.

Η είδηση ότι η σειρά επιστρέφει για ένα σπέσιαλ επεισόδια έφερε ενθουσιασμό στο διαδίκτυο.

«Είναι πραγματικότητα…» δημοσίευσαν μαζί στους αντίστοιχες λογαριασμούς τους στο Instagram με μια συλλογική τους φωτογραφία η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Λάτρεις των “Friends” είναι επίσημο!» επιβεβαίωσε παράλληλα με ανακοίνωσή του η πλατφόρμα HBO Max, που θα προσφέρει ένα σπέσιαλ επεισόδιο της καλτ σειράς, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της νέας πλατφόρμας τον Μάιο.

Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη (…) οι ηθοποιοί των “Friends” θα επανενωθούν αποκλειστικά» για την νέα πλατφόρμα, ιδιοκτησίας της WarnerMedia (AT&T group).

Έναντι, 425 εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πέντε ετών, η τελευταία αγόρασε τα δικαιώματα των 236 επεισοδίων των «Friends» (1994-2004) για να το καταστήσει ένα από τα κορυφαία προϊόντα του. Η σειρά το 2018 είχε τις περισσότερες θεάσεις στο Netflix, σύμφωνα με το Nielsen.

Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένους από τους συμμετέχοντες των «Friends», συμπεριλαμβανομένων και των έξι βασικών πρωταγωνιστών και της περιουσίας τους.