Αφήστε τους ειδικούς να φροντίσουν για το βιογραφικό σας

Αφήστε τους ειδικούς να φροντίσουν για το βιογραφικό σας

Η Topcvmakers δημιουργεί το βιογραφικό που θα κερδίσει την πολυπόθητη θέση εργασίας.

Λένε ότι η πρώτη εντύπωση που δίνει κάποιος όταν πρόκειται να περάσει από συνέντευξη για μια δουλειά είναι το βιογραφικό. Κατά κάποιους άλλους ίσως να είναι και η τελευταία, διότι αν ένα βιογραφικό σημείωμα δεν είναι «στημένο» με τον σωστό τρόπο οι πιθανότητες να πάει στο καλάθι των αχρήστων είναι πολύ μεγάλες ακόμη και αν τα τυπικά προσόντα πληρούν τις προδιαγραφές για την πρόσληψη.

Μια λύση είναι να μπει κανείς στο διαδίκτυο και να «κατεβάσει» κάποια υποδείγματα βάσει των οποίων θα φτιάξει το βιογραφικό του.

Μια τέτοια κίνηση συνιστά ασφαλή επιλογή, ωστόσο, σκοπός είναι να διαφοροποιηθείς από τους «ανταγωνιστές» και να παρουσιάσεις τα στοιχεία σου με τέτοιο τρόπο που θα τραβήξουν κατευθείαν το ενδιαφέρον των υπεύθυνων στο τμήμα HR μιας επιχείρησης. Απευθυνθείτε λοιπόν στους ειδικούς που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε το βιογραφικό σας να έχει την τύχη που του αξίζει.

Η Topcvmakers είναι ένα startup που δημιουργήθηκε στις αρχές Μαΐου του 2013 και κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά.

 

Πρόκειται για μια ομάδα από νέους επαγγελματίες στο χώρο του Internet οι οποίοι επιχείρησαν να υλοποιήσουν μια καινοτόμα πλατφόρμα δημιουργίας αυτοματοποιημένων βιογραφικών στην Ελλάδα.

Αφορμή για τη σύσταση της καινοτόμας υπηρεσίας στάθηκε η ανάγκη της ελληνικής αγοράς και των νέων να συστηθούν επαγγελματικά στην αγορά εργασίας. Και το καλύτερο μέσο για να επιτύχει κάποιος αυτή την αλλαγή στην καριέρα του είναι αναμφίβολα ένα προσεγμένο επαγγελματικό βιογραφικό.

Και αν νομίζετε πως αποδέκτης των εν λόγω βιογραφικών είναι μόνο οι ελληνικές επιχειρήσεις κάνετε λάθος. Μέσω της πλατφόρμας των Topcvmakers προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για έναν υποψήφιο, ώστε να αναζητήσει με αξιώσεις τη θέση που του ταιριάζει στην αγορά εργασίας.

Εκτός από το Επαγγελματικό Βιογραφικό, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει Συνοδευτική Επιστολή, Video CV, Μετάφραση Βιογραφικού ή Συνοδευτικής Επιστολής.

Στην πράξη ο χρήστης μπαίνοντας στην πλατφόρμα των Topcvmakers, είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό βιογραφικό με μοναδικά designs/templates, λέξεις-κλειδιά και έτοιμες προτάσεις ανά επάγγελμα από HR Experts. Στη συνέχεια, αφού αγοράσει την υπηρεσία δημιουργίας του βιογραφικού του, αρχίζει να λαμβάνει καθημερινά στο email του job alerts με ανοιχτές θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στο προφίλ και τις δεξιότητες του.

Στο τμήμα των αγγελιών, ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί, να αλλάξει τα κριτήρια βαρύτητας, να προσθέσει σχόλια ή να ταξινομήσει τις αγαπημένες του αγγελίες και να κάνει γρήγορα ένα follow up μιας συνέντευξης για μια συγκεκριμένη θέση.

Καθίσταται λοιπόν σαφές πως ο εκάστοτε χρήστης εκτός από ένα επαγγελματικό βιογραφικό, μπορεί να λάβει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών δημιουργίας ενός επαγγελματικού προφίλ, το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Επίσης, οι Topcvmakers παρέχουν συμβουλές μέσω του Blog και του Online Support, απευθυνόμενοι σε εκείνους που θέλουν να εξειδικεύσουν ακόμη περισσότερο το βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Δουλειά χωρίς αφεντικά!

Πώς να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας να παραμείνει συγκεντρωμένο

Τα τρία βασικά λάθη στη συνέντευξη για δουλειά