Αγάπησε και εσύ την Ελλάδα!

Αγάπησε και εσύ την Ελλάδα!

Έλληνες από όλους του κλάδους ενώνουν τις δυνάμεις τους στο lovegreece.com του ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. 

Η ανάδειξη της σύγχρονης Ελλάδας σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, της τέχνης, των γραμμάτων , των επιστημών είναι ο στόχος της εναλλακτικής μη κερδοσκοπικής προσπάθειας του ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. Με βασικό όχημα τον διαδικτυακό κόμβο www.lovegreece.com, όπως ενημέρωσε η Τζίνα Μαμιδάκη, πρόεδρος του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, θα συγκεντρωθούν και θα παρουσιαστούν, με τον πλέον σύγχρονο και διαδραστικό τρόπο, όλα όσα σημαντικά και «εξαγώγιμα» έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη Ελλάδα.

«Θα συνενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλες αξιόλογες προσπάθειες Οργανώσεων, που προωθούν την ανακάλυψη νέων ταλέντων, τον εθελοντισμό, το “mentoring” και τη χρηματοδότηση “startup” επιχειρήσεων για ένα ηχηρό αποτέλεσμα», τόνισε.

Πιο συγκεκριμένα, επιστήμονες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, δημιουργικές ομάδες, πολίτες που ξεχωρίζουν για τις πρωτότυπες ιδέες τους, τις υπηρεσίες, τις γνώσεις, τα προϊόντα τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, κ.λπ. θα μπορούν να προταθούν – επιλεχθούν – και να παρουσιαστούν μέσα από την ιστοσελίδα του «lovegreece.com» και εν συνεχεία να ενταχθούν σε μια διεθνή καμπάνια ενημέρωσης, η οποία θα αξιοποιήσει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν video / ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις Τύπου, ειδικές εκδηλώσεις, δημοσιεύσεις & αφιερώματα σε διεθνή έντυπα, παρουσιάσεις σε τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα και το εξωτερικό κ.λπ.
Το εγχείρημα, όπως τονίστηκε, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ταλαντούχους νέους, οι οποίοι επιχειρούν αξιόλογο και πρωτότυπο έργο, αλλά δεν είναι εύκολο να συνδεθούν με το ελληνικά και τα διεθνή κανάλια υποστήριξής τους.

Επίσης, θα προβάλλονται επιχειρήσεις, προϊόντα κάθε κατηγορίας και σημαντικές πρωτοβουλίες που ήδη είναι γνωστές εντός κι εκτός χώρας, αφού αποτελούν την «ναυαρχίδα» των ελληνικών προτάσεων στο εξωτερικό. Παράλληλα οι «ηγέτες» θα κληθούν να λειτουργήσουν ως «μέντορες» της νέας δημιουργικής γενιάς.