Άνοιξε τις πόρτες του το μεγαλύτερο κατάστημα Starbucks του κόσμου

Άνοιξε τις πόρτες του το μεγαλύτερο κατάστημα Starbucks του κόσμου

Και το φιλοξενεί η Σαγκάη.

Η Starbucks αυξάνει τις φιλοδοξίες της στην Κίνα σε μεγάλο βαθμό. Η παγκόσμια αλυσίδα καφέ άνοιξε το μεγαλύτερο κατάστημά της την Τετάρτη στη Σαγκάη.

Το καινούργιο κατάστημα είναι δύο φορές μεγαλύτερο από αυτό που υπάρχει στο Σηάτλ των ΗΠΑ που μέχρι σήμερα ήταν το μεγαλύτερο στο κόσμο.

Συγκεκριμένα, εκτείνεται σε ένα τεράστιο κτίριο 2787 τετραγωνικών μέτρων. Εκεί έχει τοποθετηθεί μια τεράστια, χάλκινη μηχανή καβουρδίσματος καφέ, όπου καθημερινά θα καβουρδίζονται κόκκοι καφέ από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ μέσω μίας ειδικής εφαρμογής, οι πελάτες θα μπορούν να μαθαίνουν από πού προέρχεται ο καφές που θα αγοράζουν.

Κι ενώ στην Κίνα το τσάι παραμένει μέχρι σήμερα το πιο δημοφιλές ρόφημα σε σύγκριση με τον καφέ – ο οποίος όμως διαρκώς κερδίζει έδαφος – το κατάστημα διαθέτει και τεράστια συλλογή με είδη και ποικιλίες τσαγιού και ειδικό πάγκο.

Παράλληλα, στον χώρο λειτουργεί και φούρνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το CNN, το εν λόγω κατάστημα θα διατηρήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου Starbucks στον κόσμο μόνο για δύο χρόνια, καθώς το 2019 ανοίγει τις πόρτες του ένα κατάστημα 4.000 τετραγωνικών μέτρων στο Σικάγο των ΗΠΑ.