Futurescapes: Πώς αλλάζει τη ζωή και την υγεία μας η ιατρική ακριβείας

Futurescapes: Πώς αλλάζει τη ζωή και την υγεία μας η ιατρική ακριβείας
Διαθέσιμο το έκτο επεισόδιο της σειράς "Futurescapes" από το Fortune Greece και την EY Ελλάδος με τίτλο "Health and BioTech" (video & audio)

Το Fortune Greece και η EY Ελλάδος παρουσιάζουν το νέο επεισόδιο της πρωτοποριακής σειράς podcast, “Futurescapes: Charting Megatrends and Innovation”, με τίτλο “Health and BioTech“.

Οι τομείς της υγείας και της βιοτεχνολογίας εξελίσσονται ραγδαία, με καταλύτη την τεχνολογική πρόοδο και τις μεταβαλλόμενες κοινωνικές ανάγκες. Οι μεγατάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον αυτών των κλάδων, όπως η ιατρική ακριβείας, η ψηφιακή υγεία και τηλεϊατρική, η τεχνητή νοημοσύνη και η έρευνα γήρανσης και μακροζωίας, θα επηρεάσουν, πολύ πιο άμεσα από όσο νομίζουμε, την ποιότητα της ζωής μας.

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς podcast θα αναλυθούν, όχι μόνο οι τεχνολογικές μεγατάσεις που αλλάζουν την ιατρική επιστήμη, αλλά και ο κοινωνικός αντίκτυπος της εξέλιξης του κλάδου υγείας και η θέση του ιατρού μέσα σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Ο Τάσος Ζάχος, CEO/Editor in Chief του Fortune Greece και ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & Advisor στην Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού (Προεδρία της Κυβέρνησης), υποδέχονται στο στούντιο τον Γιώργο Μητρόπουλο, Επικεφαλής Τομέα Υγείας και Βιοεπιστημών της ΕΥ Ελλάδος, και τον Γιάννη Τούντα, Ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, σε μία συζήτηση που θα ρίξει φως στο μέλλον της Υγείας.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του έκτου επεισοδίου της σειράς podcast Futurescapes:

* Η σειρά podcast Futurescapes διαθέσιμη τώρα και στο Spotify

Δείτε τα highlights του έκτου επεισοδίου:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: