Brainstorm Tech: Γιατί η Ελλάδα μπορεί και να καινοτομεί

Brainstorm Tech: Γιατί η Ελλάδα μπορεί και να καινοτομεί
Στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί Σάββατο 22 Μαρτίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Η Ελλάδα «παλεύει» να αλλάξει το μοντέλο της ανάπτυξής της τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντικό ρόλο καλείται να παίξει ο κλάδος της τεχνολογίας. Το Fortune σας παρουσιάζει ελληνικές εταιρείες που καινοτομούν και διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παράγοντας υψηλή τεχνολογία και εξάγοντας τεχνογνωσία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σημαντικό ρόλο στη «στροφή» της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων στον τομέα της τεχνολογίας, παίζουν και οι φορείς που «επωάζουν» το μέλλον, παρέχοντας την απαραίτητη στήριξη σε νέους επιστήμονες και ερευνητές.  Πρόκειται για φορείς που έχουν ως στόχο να μετατρέψουν τις ιδέες σε επιχειρηματική πράξη, σε συνεργασία με καταξιωμένες επιχειρήσεις. Γιατί η Ελλάδα μπορεί και να καινοτομεί.

Διαβάστε στο Fortune:

Ανδρέας Ραπτόπουλος – Matternet: O Έλληνας που θέλει να αλλάξει τον κόσμο

Hellic: To απόλυτο εργαλείο της επιτυχίας. H Ελληνική εταιρεία με παρουσία από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία, που γλυτώνει πολλά εκατομμύρια στους τεχνολογικούς κολοσσούς.

Raymetrics: Ελληνική παραγωγή στην αιχμή της τεχνολογίας

Και ακόμα περισσότερα για ελληνική τεχνολογία και καινοτομία στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», αυτό το Σάββατο 22 Μαρτίου.

FORTUNE_COVER