Χαμός στο Twitter με ομοφοβικό σχόλιο του Νικολόπουλου

Χαμός στο Twitter με ομοφοβικό σχόλιο του Νικολόπουλου

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... π@@@ιών!!!» το σχόλιο του Έλληνα βουλευτή με αφορμή τον γάμο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου. 

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει σχόλιο του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στο Twitter με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου που δέχθηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ.

Ο Νικολόπουλος σχολιάζοντας την είδηση αυτή έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των… π@@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του».

To tweet έφθασε ως τα… αυτιά του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού ο οποίος και απάντησε στον Ελληνα βουλευτή.

Στο μεταξύ oι χρήστες του Twitter έχουν προχωρήσει σε πολλά σχόλια με αφορμή το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή, κατακρίνοντάς τον με καυστικό πάντα τρόπο για την ανάρτησή του.

Πριν από μερικές ημέρες ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τον παντρευτεί.

Ο Σαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών είναι νομικός, με μεταπτυχιακές σπουδές, μάλιστα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρώην δήμαρχος του Λουξεμβούργου και κατόπιν, από το Δεκέμβριο του 2013 πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ο Μπετέλ, έχει παραδεχθεί από το 2008 δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος και μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Ντεστενέ Γκοτιέ.

Οι δυο τους εμφανίζονται συχνά μαζί, σε ανεπίσημες και επίσημες εκδηλώσεις, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σύντομα θα ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου.