Το χρυσό iPhone της Apple

Το χρυσό iPhone της Apple

H εταιρεία επιβεβαίωσε τις περισσότερες από τις φήμες για τον νέο iPhone 5S – Δείτε τις φωτό.

Το νέο iPhone παρουσίασε η Apple, επιβεβαιώνοντας τις περισσότερες φήμες, γύρω από το νέο μοντέλο της εταιρείας. Το νέο ακριβό iPhone θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και ανθρακί.

Ένα νέο στοιχείο του iPhone 5S θα είναι ο επεξεργαστής κίνησης Μ7. Ο επεξεργαστής M7 θα λειτουργεί παράλληλα με τον Α7, ενώ αντιλαμβάνεται και επεξεργάζεται ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις του ιδιοκτήτη του. Ακόμα θα επιτρέπει μία σειρά από νέες εφαρμογές υγείας και άσκησης.

Δείτε τις φωτογραφίες από το “φθηνό” iPhone 5C

Όσον αφορά τη νέα κάμερα του iPhone 5S, αυτή θα μπορεί να παίρνει πολλαπλές φωτογραφίες με μία λήψη – «slow motion camera», όπως την περιέγραψε η Apple. Επιπλέον, σε πραγματικό χρόνο θα αναλύονται αυτόματα στοιχεία της φωτογραφίας και θα πραγματοποιείται αυτόματη σταθεροποίηση της φωτογραφίας, ώστε να διατηρούνται τα φυσικά χρώματα.

Ακόμα επιβεβαιώθηκε η φήμη για τον «αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος», που ακουγόταν εδώ και μήνες. Το σύστημα Touch ID «διαβάζει» το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη με εξαιρετική λεπτομέρεια και ο αισθητήρας του βρίσκεται κάτω από το κουμπί Home. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώνει το κινητό του απλά πατώντας το κουμπί Home, καθώς το δακτυλικό του αποτύπωμα θα σκανάρεται επιτόπου και θα αναγνωρίζεται από τον αισθητήρα, ενώ το TouchID θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορές από το iTunes.

Η τιμή του ξεκινά από 199 δολάρια στην έκδοση των 16 GB, 299 δολάρια για την έκδοση των 32 GB και 399 δολάρια για την έκδοση των 64 GB (με διετές συμβόλαιο). Οι νέες δερμάτινες θήκες θα κοστίζουν 39 δολάρια.

1/10
Photo: REUTERS
Photo:
Photo: REUTERS
Photo: REUTERS