Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο

Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ κόντρα στο βασιλικό πρωτόκολλο
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Prince Harry and actress Meghan Markle during an official photocall to announce their engagement at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images)

Στο παλάτι του Σάντριγχαμ αναμένεται να περάσουν μαζί τις γιορτές σε μια παρέκκλιση από την βρετανική βασιλική παράδοση.

Η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελίζαμπεθ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σπάζοντας το πρωτόκολλο σύμφωνα με σχολιαστές.

Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η Μαρκλ, που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Suits”, ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στον Πύργο του Ουίνδσορ τον ερχόμενο Μάιο.

Η βασίλισσα και τα μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος συνήθως περνούν τις γιορτινές ημέρες στο κτήμα της στο Σάντρινγκχαμ στην ανατολική Αγγλία, με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ να ανακοινώνει ότι η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων, όπως συνηθίζουν εδώ και πολλά χρόνια.

Δείτε ακόμη: H αρραβωνιαστικιά του Πρίγκιπα Χάρι και το «Άγγιγμα του Μίδα»

 

Ωστόσο, σε μια παρέκκλιση από την παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι σύντροφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν προκειμένου να προσκληθούν, η Μαρκλ θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κα Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ το 2010. Ωστόσο, τότε δεν είχε παρευρεθεί ούτε ο ίδιος ο Ουίλιαμ καθώς εργαζόταν στην Ουαλία ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ