Δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων για το Reactivate Athens /101 Ideas

Δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων για το Reactivate Athens /101 Ideas

Η Εβδομάδα Ενεργοποίησης θα πραγματοποιηθεί από τις 23/1 μέχρι και τις 26/1.

Το Reactivate Athens /101 Ideas, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία ενεργοποίησης κάθε δημιουργικού κύτταρου της Αθήνας, προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της στη δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων – μετά και από την απόλυτα επιτυχημένη σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η δεύτερη Εβδομάδα Ενεργοποίησης θα πραγματοποιηθεί από τις 23/1 μέχρι και τις 26/1/2014, με θεματικές ενότητες την Κοινωνιολογία (23/1), την Αρχιτεκτονική (24/1), την Τέχνη (25/1) και την Κοινωνική Δράση (26/1),  επιδιώκοντας και πάλι την παραγωγική συνάντηση των Αθηναίων σε ένα πλαίσιο συμμετοχικότητας, συνεργασίας και αλληλέγγυας δράσης.

Διαβάστε ακόμη: Αθηναϊκή «επανεκκίνηση»

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Εργαστήρι του Reactivate Athens(Αθηνάς 67 & Λυκούργου, Ομόνοια), με εξαίρεση την Ημέρα της Αρχιτεκτονικής (24/01), η οποία θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5), με διάλεξη του επικεφαλής του προγράμματος Reactivate Athens κ. Alfredo Brillembourg, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής και Αστικού Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο ΕΤH της Ζυρίχης και Συν-διευθυντή του Urban -Think Tank.

Εντυπωσιακότερη στιγμή της συγκεκριμένης εκδήλωσης αναμένεται να αποτελέσει μια πρωτότυπη παρουσίαση αστικών θεμάτων, με τη συνοδεία live μουσικής από μπάντα στην οποία θα συμμετέχει και ο ίδιος ο Alfredo Brillembourg, σε ένα πολυδιάστατο δρώμενο μεταξύ μουσικής, ποίησης και αστικής απεικόνισης.

Περισσότερρες πληροφορίες στο  www.reactivate-athens.com