Διαθέσιμα τα Office για iPad από τη Microsoft

Διαθέσιμα τα Office για iPad από τη Microsoft

Οι εφαρμογές του Word, Excel, Powerpoint και OneNote θα είναι διαθέσιμες για τους κατόχους iPad. 

Το iPad τα είχε όλα, ένα μόνο του έλειπε. Μια ολοκληρωμένη σουΐτα δημιουργίας και διαχείρισης εγγράφων. Την όποια και απέκτησε.

Ο CEO της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Office για το iPad χθες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Οι 4 εφαρμογές των Office, Word, Excel, Powerpoint και OneNote θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για το κοινό. Οι συνδρομητές του Office 365 μπορούν να προσθέσουν το iPad στη λίστα των επιλεγμένων συσκευών τους στη συνδρομή τους, και να δημιουργήσουν και διαχειριστούν έγγραφα με το Word for iPad, PowerPoint for iPad και Excel for iPad με 119 δολάρια το χρόνο ή με 12 δολάρια το μήνα.

Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες ως δωρεάν downloads από το App Store, επιτρέποντας σε χρήστες να διαβάσουν και να παρουσιάσουν έγγραφα, spreadsheets και παρουσιάσεις.

«Η Microsoft επικεντρώνεται στο να παρέχει υπηρεσίες cloud σε όλους, σε κάθε συσκευή. Είναι μία μοναδική προσέγγιση που επικεντρώνεται στους ανθρώπους – επιτρέποντας τη χρήση των συσκευών που αγαπάτε, την εργασία με τις υπηρεσίες που αγαπάτε και με έναν τρόπο ο οποίος λειτουργεί για το ΙΤ και τους developers» δήλωσε ο Σάτια Ναντέλα, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Το Microsoft Office για iPad είναι διαθέσιμο σε 29 γλώσσες. Οι εφαρμογές απαιτούν iOS 7.0 και άνω. Τα νέα χαρακτηριστικά του Windows Intune και το Azure Active Directory Premium θα είναι διαθέσιμα τον Απρίλιο, ενώ η Enterprise Mobility Suite θα κυκλοφορήσει μέσω των Microsoft Volume Licensing channels την 1η Μαΐου.

1/4

Διαβάστε ακόμα:

15 πράγματα που δεν ξέρατε για το iPhone

Παίζω και μαθαίνω από το iPad

Το iPad Air και η ποίηση