Το «δισκάκι» που τραβάει πανοραμικό HD video

Το «δισκάκι» που τραβάει πανοραμικό HD video

Χωράει στην παλάμη σας και μπορεί να καταγράψει τον κόσμο γύρω σας σε υψηλή ανάλυση. Ακόμα και να τραβήξει πανοραμική selfie!

Οι δημιουργοί της κάμερας Centr την χαρακτηρίζουν ως GoPro με έξτρα δυνατότητες. Τραβά video σε υψηλή ανάλυση, αλλά μπορείς ακόμα και να τραβήξεις μια πανοραμική selfie!

Η εταιρεία παράγει εδώ και χρόνια πανοραμικά video σε εταιρείες όπως η Red Bull και οργανισμούς όπως το National Geographic, ακόμα και στις ένοπλες δυνάμεις για λόγους εκπαίδευσης. Σήμερα κρίνουν ότι ήρθε η ώρα η τεχνολογία αυτή να περάσει και στο ευρύ κοινό.

Το σημείο υπεροχής της κάμερας αυτής είναι πως οι τέσσερις σένσορες εικόνας που διαθέτει εξασφαλίζουν πως τίποτα δεν μένει εκτός κάδρου και τίποτα δεν είναι εκτός focus. Σε μια κάρτα μνήμης 64GB θα αποθηκεύσει μέχρι και 8 ώρες βίντεο σε ανάλυση 720p, αλλά, φυσικά, θα τραβάει και στα 1080. Έχει ενσωματωμένα τρία μικρόφωνα, WiFi, bluetooth και σύνδεση USB 3.0.

Η αναμενόμενη τιμή στην αγορά θα είναι $399 και η σχετική καμπάνια στο Kickstarter έχει ήδη συγκεντρώσει τα μισά από τα 900.000 δολάρια που ζητά.

Δείτε πώς λειτουργεί:

Δείτε ακόμη:

Κάντε το iPhone σούπερ φωτογραφική μηχανή

Πρώτα φωτογραφίζεις, μετά εστιάζεις

Smartphone με κάμερα 50 megapixels!