Eλληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στην «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» της Cosmote

Eλληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν στην «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» της Cosmote

Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις μοιράστηκαν τις ιστορίες τους και συγκίνησαν με την πορεία, την εξέλιξη και το όραμά τους.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των τριών ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων που κερδίζουν σημαντική διαφημιστική προβολή και δωρεάν υπηρεσίες COSMOTE Business One, μέσα από το πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» της Cosmote. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις.

Πρώτη νικήτρια είναι η εταιρεία κατασκευής υποδημάτων CHANIOTAKIS, που κερδίζει διαφημιστική προβολή αξίας 25.000 ευρώ. Δεύτερη η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, επιχείρηση μεταποίησης φρούτων και παραγωγής τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, που κερδίζει 20.000 ευρώ διαφημιστική προβολή. Τρίτη νικήτρια, η πρωτοπόρα επιχείρηση design και κατασκευής επίπλου al2, που θα επωφεληθεί από διαφημιστική προβολή 15.000 ευρώ.

Τα διαφημιστικά σποτ για τις τρεις νικήτριες επιχειρήσεις θα βγουν στον αέρα το φθινόπωρο.

Επιπλέον της διαφημιστικής προβολής, οι τρεις επιχειρήσεις κερδίζουν δωρεάν υπηρεσίες COSMOTE Business One για 18 μήνες, που περιλαμβάνουν λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Business Cloud Storage–Email, για να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας τους, να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους και να γίνουν μεγαλύτερες, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους νικητές, αλλά και για άλλες επιχειρήσεις που ξεχώρισαν, παρέχονται στο http://epomenigenia.gr/winners. Το πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» είναι ακόμη μία πρωτοβουλία της COSMOTE για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.