Το email Βενιζέλου σε Σημίτη και Παπανδρέου

Το email Βενιζέλου σε Σημίτη και Παπανδρέου

Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τους κάλεσε να συμμετάσχουν στην επετειακή  εκδήλωση των 40 ετών του κινήματος από την 3η Σεπτέμβρη.

Αυτονόητη θεωρεί τη συμμετοχή των πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη στην εκδήλωση για την 3η Σεπτέμβρη την ερχόμενη Τετάρτη στο Ζάππειο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Για αυτό και όπως αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη απέστειλε προσωπικό email και στους δύο ώστε να συμμετέχουν με σκοπό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τη συσπείρωση της παράταξης στην πορεία προς την ανασυγκρότηση της.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι έχουν προσκληθεί όλοι στην εκδήλωση και ότι γίνονται εντατικές και πυκνές προετοιμασίες, με πνεύμα συσπείρωσης και ενότητας, χωρίς καμία διάθεση για διενέξεις με κανέναν, καθώς επίσης και ότι είναι αντίθετοι σε μάχες χαρακωμάτων και εσωστρέφειας.

Επιπλέον στη Χαρ. Τρικούπη θεωρούν ότι η εκδήλωση του κόμματος για την 3η Σεπτέμβρη και η έκθεση ιστορικού υλικού “Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή” που πραγματοποιεί το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο από 1 έως 7 Σεπτεμβρίου, υπηρετούν τον ίδιο σκοπό και δεν έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου, την ημέρα της εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο θα είναι πάντως στο εξωτερικό…