eMRP Solutions: Τώρα το Cash Flow Management γίνεται πιο εύκολο από ποτέ

eMRP Solutions: Τώρα το Cash Flow Management γίνεται πιο εύκολο από ποτέ

Το CashVision αυτοματοποιεί την διαδικασία του Cash Flow Management επιχειρήσεων.

To Cash Flow είναι η καρδιά μιας επιχείρησης. Χωρίς επαρκή εισροή μετρητών μια επιχείρηση δεν μπορεί να διαθέτει κεφάλαια για να καλύψει τα έξοδα της, μια πραγματική απειλή για τις επιχειρήσεις σε περιόδους κρίσεις και με τραπεζικό σύστημα όπως το σημερινό.

Και στην πραγματικότητα, τα στατιστικά δείχνουν ότι το 80% των επιχειρήσεων αποτυγχάνουν σε θέματα διαχείρισης ταμειακών διαθεσίμων. Συχνά στην εποχή μας βλέπουμε επιχειρήσεις με θετικούς ισολογισμούς, να μην μπορούν να επιβιώσουν λόγω έλλειψης μετρητών και αδυναμία κάλυψης των καθημερινών εξόδων τους.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα είναι να σχεδιάσει ,να προετοιμάσει και να εκτελέσει ένα πλάνο θετικού cash flow.

H eMRP Solutions έχει δημιουργήσει για αυτόν ακριβός το λόγο το CashVision – ένα λογισμικό υψηλών απαιτήσεων προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα που αυτοματοποιεί την διαδικασία παραγωγής, πρόβλεψης και παρακολούθησης cash flow, που επιτρέπει τους ακριβείς υπολογισμούς, την καταγραφή των παρελθόντων, των παρόντων και τα μελλοντικών χρηματικών διαθέσιμων, την παραγωγή ενός ακριβή προϋπολογισμού και την πιστή εκτέλεση του.

Το CashVision «κόβει δρόμο», αφήνοντας τα λογιστικά στοιχεία των ισολογισμών που μπορεί να αποπροσανατολίζουν και ασχολείται με το σημαντικό κομμάτι, εκείνο των μετρητών. Τα ανιχνεύει μέσα στα υπάρχοντα ERP συστήματα και δημιουργεί προβλέψεις, μοντελοποιεί σενάρια και τα διαχειρίζεται. Και το κάνει τέλεια.

Αυτή είναι άλλωστε και η χαρά των υπερεξειδικευμένων λογισμικών. Η αλήθεια.