Φονική καραμπόλα με δύο νεκρούς και εξήντα τραυματίες στην Μπολόνια (Φωτογραφίες)

Φονική καραμπόλα με δύο νεκρούς και εξήντα τραυματίες στην Μπολόνια (Φωτογραφίες)
epa06930754 Smoke rises as at least twenty people were injured in the fire, followed by the road accident, which occurred on the Via Emilia in Borgo Panigale, Bologna, Italy 06 August 2018. The extinguishing of the flames has been made difficult by the extreme heat that makes it difficult to approach. EPA/GIORGIO BENVENUTI

Η ισχυρή σύγκρουση νταλίκας με τρία οχήματα προκάλεσε αλυσιδωτές συγκρούσεις, ενώ όλη η περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνό, μαύρο καπνό. 

Τουλάχιστον δυο νεκροί κι εξήντα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την καραμπόλα που σημειωθηκε έξω από την Μπολόνια, σύμφωνα με στοιχεία από τα νοσοκομεία της περιοχής, τα οποία μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, δεκατέσσερις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ έχουν τραυματισθεί και έντεκα καραμπινιέροι και αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω ενός άλλου δυστυχήματος. Δυο από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο για τη θεραπεία των εγκαυμάτων.

Η καραμπόλα ανάμεσα σε φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα και άλλα τρία ΙΧ σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο λίγο έξω από την πόλη της Μπολόνια. Η σύγκρουση προκάλεσε και την έκρηξη αυτοκινήτων σε διπλανή αντιπροσωπεία, ενώ η όλη περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνό, μαύρο καπνό. Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί και οδογέφυρα δίπλα στην οποία σημειώθηκε η καραμπόλα.