H Ryanair «τρολάρει» τους Βρετανούς στο Twitter!

H Ryanair «τρολάρει» τους Βρετανούς στο Twitter!

Πώς η γνωστή αεροπορική αποφάσισε να συνδυάσει τις προσφορές της με το Brexit.

Η Ryanair αποφάσισε να συνδυάσει τις προσφορές της με την απόφαση για Brexit στο twitter με …καυστικό τρόπο.

Στο πρώτο τιτίβισμα καλούσε τον κόσμο να… αποδράσει στην Ευρώπη! Στη φωτογραφία που ανέβασε, πρωταγωνιστές είναι ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Μπόρις Τζόνσον και ο Μάικλ Γκόουβ σαν τους πιθήκους του «δεν βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» τα οποία λένε αυτή τη φορά: «Δεν βλέπω Ευρώπη, δεν ακούω Ευρώπη, δεν μιλάω για την Ευρώπη».

Το σχόλιο στο τιιτίβισμα ανέφερε: «Μην χάσετε αυτή την προσφορά που μπορεί να είναι η τελευταία της Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποδράστε στην Ευρώπη!».

Λίγο αργότερο ήρθε και δεύτερο χτύπημα με τον Τζέιμς Κάμερον να αποχαιρετά την πρωθυπουργία τον Οκτώβριο μετά την παραίτησή του και την Ryanair να καλεί τον κόσμο να κάνει και αυτός μία φθινοπωρινή απόδραση!


Ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας low cost είχε προειδοποιήσει πώς το Brexit θα διαλύσει την ΕΕ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Holdings, Michael O’Leary, υποστήριξε πως μια βρετανική έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση του μπλοκ των 28.

Μιλώντας μια ημέρα πριν το δημοψήφισμα στην τηλεόραση του Bloomberg, ο Ιρλανδός CEO, που είναι ένας από τους πιο ευθείς υποστηρικτές της Remain, προειδοποίησε ότι μια νίκη του Leave θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το«τέλος του ευρωπαϊκού πρότζεκτ».

Το στέλεχος επεσήμανε πως παρότι μια αποχώρηση από την ΕΕ πιθανώς θα επέφερε τρία χρόνια διακοπής στη βρετανική οικονομία και θα έπληττε τη ζήτηση για αεροπορικές πτήσεις κατά το διάστημα αυτό, ο αντίκτυπος συνολικά στην Ευρώπη θα είναι πιο σοβαρός.

Ο O’Leary είναι υποστηρικτής μιας αναμόρφωσης της ΕΕ, προκειμένου να καταστεί λιγότερο γραφειοκρατική και να απλοποιηθούν οι κανονισμοί.