Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση τιμωρεί την εργασία

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση τιμωρεί την εργασία
Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στο βήμα κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015. 'Αρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών. Όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των προέδρων, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ορέστης Παναγιώτου

Ο πρόεδρος της ΝΔ στρέφει τα βέλη του ενάντια στην κυβέρνηση.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για το σχέδιο νόμου του υπουργού Εργασίας για τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις αμέσως μετά τη συνάντηση κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τσακίζει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους νέους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους. «Τιμωρεί δηλαδή την εργασία που τόση ανάγκη έχει η ελληνική οικονομία για να πάρει και πάλι μπρος. Κάθε μέρα όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται πόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.