Μουσική για τη ψυχή και το μυαλό

Μουσική για τη ψυχή και το μυαλό

Ένα dj set που ξεχωρίζει για τις ανεβαστικές του δυνάμεις θα κάνει την έξοδο σας ξεχωριστή. 

Πάμε BIOS; Αφού παίζουν η Marsha και ο Michael Videotape, υποθέτω πως πρέπει να περάσουμε μια βόλτα. Ποιοί είναι αυτοί; Η Marsha είναι παραγωγός στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό του Μικρού Πολυτεχνείου, τον Pocket Radio και αγαπάει να ακούει και να παίζει deep/tech house και techno. Συχνά όμως εναλλάσσει τα σετ της με ambient dub, trip hop, drum ‘n’ bass, dubstep, UK garage. Ακόμα και αν σας ακούγονται αλαμπουρνέζικες αυτές οι μουσικές, αξίζει τον κόπο να τις ακούσετε με τον τρόπο που τις παίζει η Marsha. Ενδέχεται να τις αγαπήσετε πολύ.

O Michael Videotape ή αλλιώς Μιχάλης ανήκει, μαζί με τον Αντρέα, στο ντουέτο Videotapes και αποτελεί τον δημιουργό του πετυχημένου concept party, The Workout. Αγαπημένες του μουσικές δεκαετίες, απ’ τις οποίες, βεβαίως, αντλεί και τις επιρροές του, είναι η δεκαετία του ’70 και του ’80. Στόχος του, όπως ο ίδιος δηλώνει, είναι η εκγύμναση του σώματος και η ψυχική ανάταση και ευεξία.

Μια χαρά συνδυασμός αυτός. Θα κινηθούμε για εκγύμναση και θα ακούσουμε για ανάταση και ευεξία. Οι Michael Videotape & Marsha εφοδιασμένοι με νέο υλικό, θέλουν να μας κουνήσουν και να μας χαλαρώσουν ταυτόχρονα. Να μας απογειώσουν και να μας παρασύρουν, παντρεύοντας με στυλ και φαντασία, τη nu disco και την electro funk με την deep και την tech house.

Μην τους χάσετε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 22.30 στο BIOS. Η είσοδος είναι ελεύθερη.