Νέοι βαρύτατοι υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά για χρηματισμό: Το tweet και το «ΕισΠΡΑΤΤΩ»

Νέοι βαρύτατοι υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά για χρηματισμό: Το tweet και το «ΕισΠΡΑΤΤΩ»

Η σφοδρή κόντρα Καμμένου – Κοτζιά συνεχίζεται.

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφήνοντας να αιωρούνται εκ νέου υπονοούμενα για χρηματισμό.

Επίσης, σε συνέντευξή του την Τετάρτη στην Βεργίνα TV ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον πρώην ΥΠΕΞ «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη», μια φράση που υπό το πρίσμα του νέου tweet παίρνει διαφορετικές διαστάσεις καθώς υπονοεί σαφώς ότι υπάρχει χρηματισμός.

Είχε προηγηθεί η αναφορά του προέδρου της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» του Ν. Κοτζιά στην Πολιτική Γραμματεία ότι «η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει».